Reply To: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0) Reply To: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

#92785
Ultras
Member

Lipsă de prospeţime şi de inspiraţie! Sportul Studenţesc a pierdut cu 1-0 la Sibiu

Sebastian Ghinga a avut şansa egalării la Sibiu, însă Postolache şi-a menţinut echipa în avantaj şi a contribuit decisiv la victoria Voinţei

Sportul Studenţesc a primit din nou gol în primele minute. Popa (2) a trimis o torpilă la colţul lung, făcând inutilă intervenţia lui Cezar Lungu. Astfel, Gaşca Nebună a început partida cu Voinţa de la scorul de 0-1.

Gazdele au dominat primul sfert de oră, dar treptat jocul s-a echilibrat şi la jumătatea reprizei, Sportul Studenţesc a fost foarte aproape de golul egalizator, însă fostul student Postolache a intervenit din faţa porţii goale la şutul lui Ghinga (foto) şi a respins în afara terenului.

Cu câteva minute înainte de pauză, Popa a fost aproape de dublă cu un nou şut spectaculos, însă de această dată mingea a trecut peste transversală, iar sibienii au intrat la cabine cu avantaj minim pe tabelă.

Studenţii au început mai bine partea a doua, dar centralul Cătălin Popa s-a făcut că nu vede henţul evident comis în careu de unul dintre fundaşii sibieni.

Totuşi, meciul a fost pierdut de prestaţia moale, sub aşteptări, a echipei lui Daniel Isăilă, care ne obişnuise cu un efort colectiv exemplar. Poate că, după primele patru partide din 2012, oboseala s-a instalat în lotul redus numeric al Sportului Studenţesc, dar în mod cert la Sibiu s-a făcut simţită o lipsă de prospeţime, ce a condus la un joc previzibil, uşor de contracarat.

Cele două echipe au terminat meciul cu un om mai puţin pe teren, Stancu şi Zăgrean primind direct cartonaş roşu, primul pentrru un fault în poziţie de ultim apărător, iar sibianul pentru o intervenţie dură asupra lui Cezar Lungu

Sportul Studenţesc rămâne deasupra liniei şi primeşte, săptămâna viitoare, vizita “lanternei roşii”, CS Mioveni.

Înfrângerea de la Sibiu întrerupe invincibilitatea trupei lui Isăilă, care nu pierduse, până azi, în ultimele 6 partide