Reply To: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0) Reply To: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

#92801
Zibling
Member

@laucantona wrote:

multi din jucatorii Sibiului jucau in liga a 3-ea cu 2 ani in urma si cred ca doar visau sa prinda cateva minute in prima liga, dar cu sansa si multa munca au reusit…ii o echipa dificila de batut. Sper ca si Sportul si Sibiul sa se salveze…as fii curios cum au fost “tratati” suporterii Sportului de catre sibieni…eu la meciurile Interului cu Sportul din anii 90′ am fost in tribuna mare si la toate golurile studentilor am sarit in sus de bucurie fara ca cineva din tribuna sa ma atentioneze….nu s-a intimplat la fel pe alte stadioane din Ardeal…dar in fine oamenii se mai schimba.

Da. Fair-play suporterii sibieni.

Grupul nostru de 5 oameni si-a putut exprima of-ul cand Sportul rata cate o ocazie si am vorbit fara sa susotim. In cateva minute, ne-au reperat cativa localnici de la Tribuna I, dar nu au comentat nimic, ba chiar au mai intrat in vorba cu mine din cand in cand. Bine, eu eram si imbracat in verde complet (tricou + pantaloni) in ziua meciului, deci na… cine stie ce impresie am lasat celor din Tribuna I. Chiar daca aveam bratarile (alba + neagra) cu “Sportul Studentesc 90” la mana, nu am simtit nici o ironie din partea cuiva din tribuna.

Sunt doar trist ca Sportul Studentesc a pierdut acest meci, ca am jucat cu o aparare improvizata, iar mijlocasii Ferfelea si Novac au jucat indolent, fara atentie si fara chef =((