Reply To: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0 Reply To: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0

#92841

@Zibling wrote:

Foarte frumos. Atunci pe mine m-au pierdut de client astazi. Sa fiti iubiti!

Si… Forza Sportul! Astazi vreau victorie!

Puteai veni bine-mersi Zibling la stadion. Am vazut ca biletele inca mai se vindeau si cu 5 minute inaintea start-ului de meci. Eu unul l-am achizitionat pe la vreo 10 dimineata, deoarece intamplarea a facut sa fiu prin zona, altfel cred ca ziceam si eu pas. Am auzit zvonul cum ca organizatorii sunt obligati prin lege sa anunte inchiderea casei cu o ora inaintea inceperii meciului si de aceeau au recurs la acel comunicat. Pana acum nu s-a tinut cont, deoarece nu au fost probleme, insa dupa meciul cu CFR probabil ca cineva din federatie a intervenit. Ma rog, data viitoare ar fi preferabil sa nu mai luati chiar in serios astfel de comunicate, pana la urma e in interesul lor sa vanda cat mai multe bilete. Datorita acestei chestiuni, azi peluza noastra a fost cea mai dezolanta din intreg sezonul acesta.

@dragos wrote:

dupa cum am vazut petrolul jucand, nea Multescu se va salva…..

nu vreau sa cobesc sau sa fiu sceptic dupa aceste 2 etape, insa mioveni, sportul si vointa vor pica sigur.

Nu vrei sa fii sceptic, dar esti, din moment ce spui ca vom retrograda sigur. Ce mare branza a facut Petrolul? A batut Brasovul…. si noi am facut-o, prin urmare care e faza? Au facut si ei un meci mai bun, dupa ce in tot returul adunase un singur punct si acum gata, se va salva de la retrogradare in defavoarea noastra? Fii serios. Da, am jucat slab, nu ne-a iesit nimic azi, dar cate meciuri din acestea nu am avut ca pe urma sa batem Vasluiul si Dinamo sau sa facem egal cu Steaua si CFR.

Dupa cum se vede, campionatul nostru e foarte imprevizibil, etapele precedente bati Vasluiul si Rapidul, iar in urmatoarea pierzi cu o echipa aflata in degringolada ( cazul Brasovului). Orice e posibil, asa ca fiti suporteri adevarati, daca tot comentati pe forumul acesta si credeti in continuare in forta echipei noastre de a reveni. Eu unul chiar cred ca putem obtine cel putin un egal cu Steaua duminica, in ciuda jocului rusinos prestat azi. Niciun meci nu seamana cu altul pana la urma, mai ales cand vine vorba de Sportul.