Reply To: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0 Reply To: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0

#92842
07Ex
Keymaster

Gata cu surpriza? ”Studenţii” sînt la al doilea meci consecutiv fără gol marcat

Sportul incepe să piardă din turaţie. După trei victorii şi un egal în primele patru etape din 2012, urmate de un 0-1 la Sibiu, ”studenţii” nu au putut mai mult de o remiză albă contra ”lanternei roşii” CS Mioveni.

Compartimentul ofensiv, în care a revenit Curelea, a dezamăgit cel mai tare, lipsindu-i inspiraţia şi promptitudinea în puţinele situaţii favorabile. Nici oaspeţii nu au fost mai periculoşi într-un meci în care erorile individuale au abundat.

Rezultatul nu convine absolut nimănui. Sportul a pierdut două puncte cruciale în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce Mioveniul pare deja condamnată să ia drumul ligii secunde.

Îşi revine Sportul? Aceasta este una dintre întrebările care marchează partida echipei din Regie cu CS Mioveni. Fiindcă, după 6 partide la rînd în care a marcat mereu, ba în ultimele patru obţinuse trei victorii şi un egal, Sportul s-a împiedicat neaşteptat la Sibiu, unde a cedat cu 1-0.

”Venim după un joc modest cu Voinţa. Aştept ca băieţii să aibă o reacţie pozitivă şi să cîştigăm trei puncte. Sîntem obligaţi să batem”, a declarat antrenorul Daniel Isăilă. ”Studenţii” se găsesc pe locul 15, primul retrogradabil, cu 24 de puncte în 23 de etape.

Misiunea gazdelor pare facilitată de faptul că se întîlnesc cu un adversar în vrie. Mioveniul este ultima în clasament, cu doar 11 puncte. De la startul Ligii 1, argeşenii nu au putut obţine decît două victorii. Ultima, coincidenţă, au realizat-o chiar în turul cu Sportul, 2-1 pe 16 septembrie. De atunci au trecut 16 etape.

Echipele de start
SPORTUL: C. Lungu – I. Şerban, Cioranu, D. Lung, Farmache – A. Lungu, Mareş, Novac, V. Lazăr – Nistor, L. Dobre. Rezerve: Ormenişan, Cr. Ciubotariu, Ghinga, R. Popa, Ciobanu, Curelea
MIOVENI: Oct. Popescu – B. Stoica, E. Crăciun, M. Olteanu, Baicu – G. Enache, Mandea, Ad. Voiculeţ, Ispir – Cl. Ionescu, Ayza. Rezerve: Cobrea, Nilă, R. Barbu, Coşereanu, Săndulescu, Miulescu, Naidin

Arbitru: Cătălin Buşi (Rm. Vîlcea). Asistenţi: Adrian Vidan (Bucureşti), Petruţa Iugulescu (Tîrgovişte).

Isăilă, nemulţumit de atitudinea elevilor săi: “Am jucat cu trac de parcă aveam în faţă pe Barcelona”

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu CS Mioveni, scor 0-0, că jucătorii săi au evoluat cu trac de parcă ar fi avut în faţă pe FC Barcelona şi nu pe ultima clasată în Liga I.

“Sunt total dezamăgit de prestaţia avută. Am jucat de parcă aveam în faţă e Barcelona, nu pe Mioveni. Şanse de salvare de la retrogradare sunt în continuare, însă nu cu acelaşi joc”, a spus Isăilă, la Digi Sport.

Daniel Isăilă a precizat că nu îşi poate explica scăderea de formă arătată de jucătorii săi în ultimele două etape ale Ligii I, cu Voinţa Sibiu şi CS Mioveni. “Am făcut un joc foarte slab. Din păcate continuăm pe aceeaşi linie ca la Sibiu. Nu pot să îmi explic această teamă, acest trac. Puteam să pierdem pe final, dar până la urmă rezultatul este echitabil”, a adăugat Isăilă.

Repetenţi la fotbal! Sportul – CS Mioveni 0-0!

Sportul şi CS Mioveni le-au oferit un fotbal plictisitor celor câteva sute de fani din tribune şi în final s-au anihilat reciproc, încheind nedecis, scor 0-0. Rezultatul nu ajută nici una dintre echipe, cele două afundându-se şi mai mult în zona retrogradării.

Având la dispoziţie un lot mai numeros decât în ultimele meciuri, Daniel Isăilă a surpins din start prin titularizarea în premieră a lui George Mareş. Juniorul de 15 ani a debutat astfel în Liga I şi a fost chiar la un pas să perforeze plasa, dar voleul său (min. 21) s-a oprit printre membrii minigaleriei gazdelor. În absenţa căpitanului Ferfelea, jocul Sportului a fost coordonat de Valentin Nistor, care le-a furnizat două pase excelente lui Lazăr (20) şi Dobre (30), dar cei doi nu au putut modifica tabela. Pe fondul dominării “studenţilor”, argeşenii au fost la un pas să profite de o gafă a liniei defensive adverse, dar călcâiul lui Voiculeţ l-a prins atent pe Cezar Lungu (32).

Nimic la puterea zero

Nemulţumit de randamentul ofensiv al jucătorilor săi, Isăilă a făcut la pauză două schimbări, introducându-i pe Ghinga şi Curelea. Cel din urmă a fost depăşit total de joc, evoluţa sa fiind mai slabă decât a lui Mareş, juniorul pe care l-a înlocuit. Pe final, Mioveniul a prins mai mult curaj, dar rezultatul final a fost dovada perfectă a neputinţei arătate de ambele echipe. Astfel, Sportul Studenţesc se afundă din nou în zona retrogradării, chiar dacă la un moment dat părea ieşită din calculele pentru matineu, în timp ce argeşenii se mai luptă doar pentru barem.