Reply To: Vasile Nicola 15.12.1984

#92873
07Ex
Keymaster

Mesaj de susţinere pentru Nicola din partea jucătorilor Sportului

Înaintea startului de partidă dintre Sportul Studenţesc şi CS Mioveni, jucătorii gazdelor au intrat pe teren cu un banner de susţinere pentru Vasile Nicola, al cărui tată a decedat luni.

“Studenţii” au ţinut să facă acest gest frumos, care să-l ajute pe colegul lor să treaca peste momentele grele şi au afişat un mesaj pe care scria “Nico, sîntem alături de tine!“.

Înaintea fluierului de start al partidei s-a ţinut şi un moment de reculegere în memoria lui Sorin Vasile, tatăl lui Nicola.

Anchetatorii au găsit principalul suspect în cazul morţii tatălui fotbalistului de la Sportul, Vasile Nicola

UPDATE Anchetatorii au pus au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea lui Apostolescu Bogdan Alexandru Nicuşor pentru 24 de ore, cel care este acuzat că a provocat moartea tatălui fotbalistului de la Sportul, Vasile Nicola.

“În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, constînd în aceea că la data de 22.03.2012, în jurul orei 22.35, la intersecţia dintre Bd. Camil Ressu şi Str. Dristor, a lovit-o pe victimă în zona feţei, iar în urma loviturii aceasta a căzut şi s-a lovit la cap, decedînd în spital la data de 26.03.2012 ca urmare a leziunilor astfel suferite.

Autopsia medico-legală a confirmat mecanismul de producere a leziunilor, stabilind că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral cu fracturi craniene.
Inculpatul recunoaşte săvîrşirea faptei cum a fost descrisă mai sus”, este comunicatul remis de Tribunalul Bucureşti.

Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalului Bucureşti au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pe 29 de zile.

Tatăl fotbalistului Nicola Vasile, jucătorul Sportului Studenţesc, a murit ieri, după ce a fost bătut, săptămîna trecută, de un grup de necunoscuţi, în zona Dristor din Capitală.

“Evenimentul s-a petrecut în seara zile de joi. Eu nu eram în Bucureşti, eram la Buzău. Tatăl meu era împreună cu un prieten la gura de metrou Dristor, în jurul orei 22:30. Se pare că prietenul său a fost atacat de un grup de indivizi, iar tata a sărit să îi ia apărarea.

Amicul părintelui meu mi-a spus că vorbea la telefon, cînd a simţit o lovitură puternică. A fost lovit din spate. Cînd s-a dezmeticit, l-a văzut pe tatăl meu într-o baltă de sînge.

Tata a fost internat la Spitalul Bagdasar, fiind în comă, şi a murit ieri. Mîine va avea loc înmormîntarea, iar după aceea Poliţia mă va lămuri în legătură cu decesul lui”, a declarat Vasile Nicola pentru GSP.ro.