Reply To: 08.04.2012 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-1(3-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 08.04.2012 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-1(3-0) Reply To: 08.04.2012 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-1(3-0)

#92881
07Ex
Keymaster

Vor să-i bată pe burta goală! “Nu avem nevoie de prime în meciurile cu Steaua!”

Atacantul echipei Sportul Studenţesc, Costin Curelea, a declarat, joi, că în meciurile cu formaţii precum Steaua, nu are nevoie de nicio primă de victorie şi a precizat că nu îi este frică de adversarul din etapa a XXV-a a Ligii I.

“Cu echipele mari ne motivăm mult mai bine. Apare o automotivare şi nu mai trebuie nimic altceva. Nu trebuie să ne spună nimeni, nimic cum să jucăm. Va fi un meci foarte dificil în Ghencea. Orice meci cu Steaua e important şi asta ne va face să ne dăm viaţa pe teren. Nu ne e frică de nicio echipă. Nu cred că suntem avantajaţi, pentru că au un nou antrenor şi trei rezultate negative. Acum ne vor lua mai în serios”, a spus Curelea.

Costin Curelea speră ca Sportul să-şi poată impune jocul în partida cu Steaua. “Acum avem o mare sete de puncte, de care avem mare nevoie. Ambele echipe vor alerga la fel de mult după cele trei puncte. Am adunat mai multe puncte decât Steaua sau Dinamo, pentru că nevoia disperată ne-a făcut să ajungem aici. Sper să nu fie o diferenţă prea mare între noi şi Steaua, aş vrea să le ţinem piept şi să ne impunem ritmul nostru. Nu trebuie să mergem acolo să ne apărăm”, a adăugat Curelea.

Costin Curelea este deranjat de faptul că în Liga I se dispută meciuri în ziua de Paşte. “Şi aşa nu vom avea Paşte, pentru că vom juca luni. Ziua de Paşte o vom face în cantonament, pentru că aşa e programul în România. Să nu ne trăsnească de sus”, a explicat Curelea.

Partida Steaua – Sportul, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21.30. (Mediafax)

“Jucătorii sunt puţin lipsiţi de încredere! Dacă vrem să mai visăm la titlu, trebuie să câştigăm cu Sportul”

Steaua va juca împotriva Sportului Studenţesc duminică, începând cu ora 21:30, un meci foarte important pentru viitorul roş-albaştrilor, care mai speră încă la titlu.

Stoichiţă a analizat situaţia din cadrul lotului, jucătorii având o lipsă de încredere după ultimele rezultate din campionat.

“Jucătorii sunt puţin lipsiţi de încredere după ultimele rezultate. Le-am spus însă că trebuie să realizeze unde sunt, Steaua e Steaua. Îi văd preocupaţi să ajungem acolo unde ne este locul. Dacă vrem să mai visăm la titlu, trebuie să câştigăm.

Luăm meciul cu Sportul foarte în serios. Nu tratăm superficial această săptămână premergătoare meciului, iar duminică încercăm să câştigăm”, a spus Mihai Stoichiţă la gsptv.

Steaua aruncă milioane pe transferuri ratate, dar investeşte în viitorul altor echipe! A pierdut 2 puşti care joacă în Liga I la doar 15 ani

Degringolada de la nivelul grupelor de copii şi juniori ale Stelei a adus echipa roş-albastră în situaţia de a întări, involuntar, celelalte echipe din Liga I cu fotbalişti tineri. După ce ProSport v-a prezentat cazul exodului juniorilor către Dinamo, iată că Steaua se va confrunta duminică, în meciul cu Sportul, cu alţi doi tineri de perspectivă pe care i-a pierdut: Răzvan Popa şi George Mareş (ambii au 15 ani).

Primul a debutat contra lui Dinamo, bifând trei minute pe finalul partidei. Al doilea l-a ţinut pe bară pe Curelea la meciul cu Mioveni şi a fost cel mai periculos jucător al lui Isăilă. Ambii provin din Academia Stelei, echipă pe care vor să o învingă etapa viitoare. “Ne pare rău că nu prea mai sunt juniori acolo. Ţin minte că stăteam pe marginea terenului, eram copil de mingi şi visam să jucăm şi noi în Ghencea, dar din păcate nu s-a putut. Nu o să-mi fie greu să joc împotriva lor, dimpotrivă, e o motivaţie în plus”, s-a destăinuit George Mareş într-un interviu acordat la ProTV.

S-ar duce şi la Dinamo

Crescuţi la echipa din Ghencea, cei doi nu îşi fac un scop în a se întoarce la echipa roş-albastră. Răzvan spune că în cazul în care i se va ivi oportunitatea, ar juca şi pentru marea rivală. “Eu sunt profesionist şi trebuie să dau totul oriunde aş juca. Nu contează dacă sunt stelist şi joc la Dinamo, sau invers, atâta timp cât îmi fac treaba cum trebuie”, mărturiseşte Răzvan Popa.

Rădoi era singurul care mai vorbea cu noi din când în când, ceilalţi nici nu se uitau la noi
George Mareş, fotbalist Sportul Studenţesc

După Dobrin şi Răducioiu urmez eu în clasamentul celor mai tineri jucători care au debutat în Liga I
Răzvan Popa, fotbalist Sportul Studenţesc