Reply To: 14.04.2012 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-4(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 14.04.2012 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-4(0-1) Reply To: 14.04.2012 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-4(0-1)

#92940

@07Ex wrote:

Eu am spus la inceputul returului ca as fi multumit daca echipa ar realiza baremul, si tin minte ca unii au zis ca sunt, ca Dragos, pesimist.

Recunosc ca am fost printre acele persoane, insa acum chiar ca nu mai am ce spune, pur si simplu meciul de azi m-a lasat cu un gust tare amar. Am crezut ca intr-adevar Isaila a construit o mentalitate solida, o filosofie de joc dupa acele partide bune de la inceputul returului, dar am ramas la fel de haotici in teren, fara niciun fel de orizont sau imaginatie in joc asa cum am fost de cand am promovat. Sanse inca mai sunt si chiar sunt reale, dar cu un astfel de joc va fi imposibil sa ramanem in Liga I, cand echipe ca Petrolul sau Chiajna joaca din ce in ce mai bine si tare ma indoiesc ca in cateva saptamani lucrurile se vor intrema, insa totusi raman cu speranta ca inca se mai poate.

@laucantona wrote:

pacat ca Isaila nu a inteles ca trebuie construita o echipa de tinerii…fara Stancu, Curelea sau Faramache…mai bine pierzi cu 8-0 cu juniorii in teren decat ca azi..eu totusi mai am sperante la salvare doar suntem in Saptamana Mare romaneasca nu?! Un Paste Fericit tuturor care serbeaza maine invierea Mantuitorului!

Lasa-i si pe juniorii nostri, ca sunt vai de mama lor. Pana sa iasa Farmache era 0-0, iar la Curelea 0-1. Au intrat Nistor, Ciobanu si Mares si s-a terminat 0-4 #-o . Printr-o deducere simpla iese ca am jucat mai bine cu “batraneii” nostri. Nu e bine nici sa ai o formatie in totalitate formata din jucatori tineri, cea mai buna formula este una in care sunt si fotbalisti tineri, dornici de afirmare, dar si jucatori cu experienta, care au trecut prin cateva sezoane competitionale, pentru ca intreaga echipa sa beneficieze de ambele calitati: experienta si tinerete. Ma rog, trebuie sa ai si ceva calitate pe acolo, ca varsta in sine nu valoreaza mai nimic.