Reply To: 14.04.2012 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-4(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 14.04.2012 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-4(0-1) Reply To: 14.04.2012 Sportul Studentesc – Astra Ploiesti 0-4(0-1)

#92942
07Ex
Keymaster

@Ace of Spades wrote:

Sanse inca mai sunt si chiar sunt reale, dar cu un astfel de joc va fi imposibil sa ramanem in Liga I, cand echipe ca Petrolul sau Chiajna joaca din ce in ce mai bine si tare ma indoiesc ca in cateva saptamani lucrurile se vor intrema, insa totusi raman cu speranta ca inca se mai poate.

Ace, sunt cu totul de acord cu tine. Sanse reale de a ne salva de la retrogradare mai sunt, dar pentru a ne salva de la retrogradare echipa ar trebui sa joace ceva. Daca insa echipa joaca asa cum a facut-o cu Astra, sau cu Steaua, atunci degeaba mai avem sanse, fie ele reale sau nu.

Eu cand am spus ca nu sunt increzator pe sansele echipei de a se salva de la retrogradare, am spus-o bazandu-ma pe jocul prestat de echipa. Daca o echipa precum Steaua sau FC Vaslui ar fi fost in locul nostru, as fi fost sigur ca nu ar fi retrogradat. Echipele alea au jocuri constante. E adevarat, mai pierd ele meciuri, unele poate si la scor, dar per total joaca constant, si deci poti spune ca au sanse de a se salva de la retrogradare.

Asa, daca e sa ne luam dupa sansele matematice de ramanere in liga I, cred ca si Mioveni inca mai are sanse, dar asta nu inseamna ca eu inca mai cred ca Mioveniul se poate salva. Nu se salveaza datorita echipei pe care o au si a jocului pe care-l presteaza. La fel nu cred ca nici noi nu ne vom salva datorita echipei pe care o avem si a jocului pe care-l prestam. :(