Reply To: 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0) Reply To: 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

#92957

@multi wrote:

Draga Dragos, ca sa zic asa, crezi ca noi nu suntem destul de amarati?
Daca ar fi sa pariez ca Sportul nu retrogradeaza cred ca si eu m-as gandi serios inainte sa-mi risc banutii…Dar asa, pe gratis…chiar e nevoie sa ne facem singuri sange rau?
Pot sa inteleg dezamagirea ca treaba nu prea merge. Nu pot sa inteleg indarjirea continuei cobeli ca nici n-o sa (mai) mearga vreodata.
Lasa-ne speranta ca vom mai bate vreodata pe Dinamo ! Sau si mai surprinzator, pe Targu Mures! :)
Admit ca, rational, Sportul are sanse mici sa mai faca vreo figura frumoasa. Dar daca ratiunea primeaza atunci e rational sa inchidem forumul si sa ne abonam care pe la Barcelone, care pe la Stele, Rapiduri si Vasluiuri…
La mine, din 1976, primeaza sentimentele, inaintea ratiunii. De-aia nu pot sa ma abonez la Barcelona…

Respect multi, pentru acest post :) . Suntem exact pe aceeasi lungime de unda. Adevarul este ca, daca noi, care ne proclamam suporteri ai Sportului nu mai credem ca echipa isi mai poate depasi conditia, atunci cine sa o mai faca? Deoarece, sincer vorbind, cateodata pana si jucatorii renunta inaintea noastra in a mai spera la ceva bun. Vorba ta, daca omul ar tine cu o echipa doar din pricina rezultatelor, fotbalului “de pe alta planeta” cum zic unii jurnalisti sportivi sau palmeresului, tot Pamantul ar avea card de membru la maxim 5-6 cluburi. Fotbalul inseamna pasiune, dincolo de statistici, palmares sau situatie financiara, iar aceasta se intretine printr-o gandire constructiva si pozitiva, nu prin lapidarea echipei.