Reply To: 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0) Reply To: 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0)

#92993

Baaaai, cat mai ne fura arbitrii astia, ca nu mai suport :(( . Ce naiba, asta e chiar nesimtire curata, a fost viciere clara de rezultat. Gloabele alea de la Targu Mures nu au miscat nimic in front, au avut 2 ocazii si 2 goluri, plus ultima faza a lui Astafei 1 la 1 cu Lungu, dar care oricum nu ar mai fi contat. Frate, sunt de acord, suntem varza, sarantoci, desculti, lipsiti de viziune, dar macar sa ne bata corect, nu asa miseleste.

@cameliu wrote:

Daca nici pe descultii astia nu i-am batut… cu toata hotia erau de batut…
Liga 1 e palarie prea mare pt noi…

Nu se poate ca din 9 ocazii imense ca azi sa dai doar un gol… si sa balbai mingea de 3 ori pina vine unu de 38 de ani de ti-o baga superb in poarta.

Mioveniul ne-a luat 5 puncte! asa ca n-avem ce cauta in A. Nu cred in minuni in ultimele 7 etape.

Cameliu, serios acum, recunosc si eu ca nu prea jucam si ca poate valoarea nu ne indreptateste sa ramanem in Liga I, dar la Sibiu ne-a anulat penalty la acel hent in careu…cu Mioveni, tusiera ne-a scos mingea din ata la un offsaid inexistent, cu Astra pana la 1-0, trebuia sa ni se acorde penalty si poate rosu pentru fundas ca ultim aparator si inca o eliminare la Oprsal pentru un fault extrem de periculos. La lotul pe care il avem si cu toti arbitrii impotriva noastra, cum vrei sa ramanem in Liga I? Nu imi amintesc sa fi fost macar O DATA avantajati de arbitru, poate doar cu Brasovul la acel gol anulat lor pe final, dar si acolo e discutabil.

Poate sa faca Dragos cat misto doreste, dar in acest retur ni s-au mancat cel putin 5 puncte pe greseli grave de arbitraj, greseli cu contracandidate directe la retrogradare retineti. Pana la urma ii inteleg si eu pe jucatori, cum sa mai gasesti vointa sa alergi cand arbitrul iti strica un meci intreg si ajungi sa fi luptat ca un idiot pe degeaba? Mai ales ca sunt tineri si sunt mai predispusi la astfel de caderi datorate unor factori ce nu tin direct de ei. Imi pare rau, dar nu este numai vina jucatorilor si staff-ului pentru pozitia din clasament, 50% merge si la domnii arbitrii.