Reply To: 09.05.2012 Sportul Studentesc – Otelul Galati 0-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 09.05.2012 Sportul Studentesc – Otelul Galati 0-2(0-1) Reply To: 09.05.2012 Sportul Studentesc – Otelul Galati 0-2(0-1)

#93058

Din pacate, orice speranta de a mai ramane in Liga I si de la anul s-a terminat odata cu acest meci. Poate ca intr-adevar nu meritam sa ramanem in Liga I la evolutia pe care am avut-o in acest campionat, cu un lot mereu improvizat si incomplet, meciul cu Otelul fiind primul de la reluarea campionatului cand am avut o banca de rezerva completa, dar asta nu scuza nenumaratele decizii gresite ale arbitrilor impotriva noastra, multe dintre ele fiind decisive in stabilirea rezultatului final. Insa, ma bucur macar ca am facut baremul si nu o sa incepem cu puncte in minus in B, unde ma astept sa promovam chiar de la anul, considerand ca avem cativa tineri promitatori in lot in frunte cu Lazar. De asemenea, nu o sa uit prea curand prestatia din meciul cu Dinamo din Stefan cel Mare ce cu siguranta a fost punctul culminant al evolutiei noastre in acest sezon si nici euforia traita de pe urma acestei partide :) .

Oricum, eu unul dupa meciul cu Otelul nu am plecat chiar suparat, deoarece am reusit si eu in sfarsit sa imi achizitionez primele articole sportive cu Sportul Studentesc de la casierie :D, deoarece in afara unui calendar facut de ASSB nu aveam nimic prin casa in care sa arat ca sunt intr-adevar suporterul Sportului . Au fost destul de scumpe, insa nu regret niciun banut dat pe ele, mai ales ca dupa standardele mele sunt de o calitate buna si nu facute in dorul lelii. Pot spune ca am purtat cu mare mandrie acel fular( care de fapt e mai mult esarfa, cum Zibling bine a observat), pe parcursul meciului :D .