Reply To: 16.05.2012 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 16.05.2012 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-1) Reply To: 16.05.2012 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-1)

#93083
07Ex
Keymaster

Daniel Isaila: “Daca am fost furati pe fata in Liga 1, ma gandesc ce ne asteapta in Liga 2″

Antrenorul Sportului Studentesc, Daniel Isaila este scandalizat de maniera in care echipa sa a fost arbitrata in meciul pierdut pe teren propriu in fata Rapidului, scor 0-2. In opinia tehnicianului, primul gol al giulestenilor a fost inscris dintr-un penalty fictiv, iar erorile comise de conducatorul de joc la acest meci sunt doar ultimele dintr-o serie neagra si lunga, care a concurat la retrogradarea echipei din “Regie”.
“Eu nu vreau sa acuz Rapidul, departe de mine gandul ca ar umbala cu lucruri necurate pentru ca, alaturi de noi, este una dintre echipele defavorizate. Asta a fost cireasa de pe tort, cu aceasta maniera de arbitraj, pentru ca in spatele acestor arbitraje sunt alte echipe. Sunt scarbit, imi aduc aminte de Schumi (n.r.- Marius Sumudica) care declara recent ca la un moment dat iti pierzi controlul si nu stii ce se poate intampla. Ii dau dreptate, pentru ca azi am fost aproape de un asemenea gest.

E inadmisibil sa ai 9 penalty-uri clare intr-un retur de campionat si sa nu ti acorde unul. Iar adversarii inscriu din offside-uri si noi luam galbene pentru simulare. Am pierdut cel putin 20 de puncte pe mana arbitrilor. Am avut un inceput bun, cu arbitrajele impecabile ale lui Tudor si Balaj, dupa care a inceput show-ul. Nu degeaba se cer arbitrii straini si toata lumea contesta arbitrajele. Greseala e omeneasca, eu o inteleg, dar trebuie sa existe un echilibru, trebuie sa fie si decizii pro sau contra”, a declarat Daniel Isaila , in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier final”, realizata de Narcis Drejan.

Antrenorul Sportului pune retrogradarea echipei sale si pe jocul uneori slab al jucatorilor, dar si pe problemele nesfarsite din lotul “studentesc”.

“A fost si o conjunctura pentru tot ce s-a intamplat. Nu spun ca nu avem partea noastra de vina, usurinta cu care primim golurile, gafele nepermise, numeroasele ratari avute meci de meci. Poate si lipsa de efectiv ne-a adus aici, a trebuit sa improvizam aproape meci de meci. Dupa meciul de acasa cu CFR, nu a fost meci sa nu fi trebuit sa facem asta. Dar si asa, eu cred ca altfel ar fi fost situatia noastra in clasament cu arbitraje cat de cat corecte. S-a gresit o singura data in favoarea noastra”, explica Daniel Isaila.

“Show-ul” trebuie sa continue…

In Liga 2, tehnicianul “studentilor” se asteapta sa intalneasca arbitraje si mai vicioase: “Imi doresc intotdeauna sa facem performanta dar am spus-o si astazi, mi-e tare teama pentru ca problemele de arbitraj la divizia B sunt mai mari ca la A. Daca noi am fost furati in fata tutror, fara nicio jena si fara nicio teama, fara a fi sanctionati arbitrii niciodata, ma gandesc ce se poate intampla in Liga 2″.

Vasile Siman se ridica impotriva celor care aranjeaza din umbra meciurile: “La noi domneste faradelegea! O sa ma lupt pana or sa plece ei”

Patronul echipei Sportul Studentesc, Vaslile Siman crede ca echipe pe care o conduce a fost condamnata la retrogradare inca de la inceputl campionatului, iar arbitrajele ar fi demonstrat acest lucru cu varf si indesat. Finantatorul “studentilor” face un apel catre toti oamneii din fotbal care si-au pastrat constiinta curata pentru a forma un front comun in fata celor care, din culise, trag sforile campionatului.

“Credeam ca meritam mai mult, acum e tardiv, ne plangem, dar nu rezovam nimic. Matematic am retrogradat dar efectiv am facut-o de mult, probabil de la inceputul campionatului.

Ipoteza are sustinere pentru ca am fost batjocoriti si talhariti toate etapa, cum ne-am imaginat ca primele etape am castigat toate meciurile si apoi am avut probleme meci de meci.

Sunt ei prea multi, mai multi decat cei ca noi, dar trebuie sa luptam, nu putem sa renuntam sa ne lasam invinsi. Nu ma intereseaza, fac asta pentru noi. Eu consider ca fotbalul trebuie respectat, dar momentan soarta este dura cu noi si, din fericire, la noi domneste faradelegea si nu sunt respectate echipele care isi apara in mod onorabil sansele. O sa ma lupt pana or sa plece ei“, a declarat Vaslie Siman, in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Fluier Final”, cu Narcis Drejan.

In meciul de miercuri, cu Rapid, oficialii Sportului acuza mai multe greseli de arbitraj comise impotriva echipei din Regie, dar Vasile Siman, la fel ca si antrenorul Daniel Isaila, exclude amestecul giulestenilor in acesta “afacere”.

“Rapidul chiar a jucat bine prin comparatie cu alte prestatii avute in acest sezon. A fost avantajat acum ca sa nu se supere ca a fost furat in altele. A fost doar spre satisfactia celor care au dorit sa nu luam noi puncte. Niste lucruri mai mult decat evidente”, a explicat patronul Sportului.