Reply To: 16.05.2012 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 16.05.2012 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-1) Reply To: 16.05.2012 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-1)

#93085
ultrasro
Member

Rapidul a primit un 11 m care a fost cam 50% desi arbitrul si tusierul nu prea aveau cum sa vada daca a fost intentie sau nu de a juca mingea de catre Daniel Lung.
A fost 11 m si eliminare la Alexa care a aparat ca un portar de mare talent sutul violent spre poarta al lui Lazar, faza vazuta bine de tusierul Nagy.
A fost 11 m si eliminare la Burca care l-a lovit pe Nistor cu palma peste fata sub ochii centralului Hateganu.
A fost al doilea galben si eliminare pentru Ezeqhias care l-a faultat din spate pe Ferfelea care mai avea doi pasi si intra singur in careu cu mingea la picior iar arbitrul i-a acordat in mod incredibil galben lui Ferfelea.
In rest doua bare Rapid si inca vreo 2 ocazii pentru ei.
Noi am ratat de cateva ori prin Ferfelea si Curelea in conditiile in care meciul a inceput practic de la 0-1 pentru ca asa a vrut Hategan, sa acorde un 11 m contra unei echipe care efectiv nu a fost lasata sa-si apere sansele ulterior meciului cu Dinamo!
Pentru FRF si LPF, cu a lor Comisie Centrala Arbitrilor toate urarile maro posibile, praful sa se aleaga de voi nemernicilor mafioti care va bateti joc de bunul simy zi de zi in timp ce fotbalul romanesc se duce de rapa. MIRCEA SANDU ESTI O MIZERIE! DRAGOMIR ESTI UN MILITIAN HOT SI SCARBOS! CRACIUNESCULE ESTI UN PROFITOR OPORTUNIST CARE TINE DE
SASE LA O LIOTA INTREAGA DE HOTI ORDINARI SUPRANUMITI ARBITRI DE FOTBAL! OARBA DUPA VOI PRAMATIILOR!!!