Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013

#93216
ngm
Member

PENTRU UNII PREGATIRILE AU INCEPUT…..
Sportul Studențesc II a surclasat și pe Inter Clinceni cu 6-0 (3-0) JOI 07 februarie

Sportul Studențesc II își continuă seria rezultatelor pozitive, favorizată de prezența unor nume importante de la prima echipă printre juniorii de 16 ani pregătiți tot de Virgil Andronache, antrenorul liderului din Liga 2. Față de meciul cu CS Corbeanca, sâmbătă la Centrul Tehnic al FRF de la Buftea și-a făcut apariția în rândurile studenților și Răzvan Patriche, astfel că Inter Clinceni a avut de înfruntat un adversar extrem de puternic.

Alb-negrii s-au impus fără niciun fel de probleme în fața echipei antrenată de Imilian Șerbănică, un nume de legendă al clubului Regie, acesta fiind component al Sportului Studențesc în anii 80. Scorul final de 6-0 (3-0) ne scutește de alte comentarii, totuși trebuie menționată evoluția bună a juniorilor B alături de fotbaliștii cu ștate vechi în Liga 1. Golurile au fost marcate de Ferfelea (2), Pațurcă (2), V. Lazăr și Marinescu.
Sportul Studențesc: Cherry – Beța, Patriche, Cosmin Mihai, Cioranu – Novac, Pațurcă – Dobre, Ferfelea, Lazăr – Mareș
Au mai jucat: Baniță, Fărâmă, Buliga, Marinescu, Văduva, Cîrjan, Olaru
Antrenor: Virgil Andronache
ARTICOL FLORIN ALBOIU

sâmbătă, 02 februarie 2013
Sportul Studențesc II s-a distrat cu Corbeanca! Mareș, Lazăr, Dobre și Ferfelea au înscris 8 goluri
Sportul Studențesc II, întărită cu șase fotbaliști de la prima echipă, a zdrobit astăzi la Buftea ocupanta locului secund din Liga 4 Ilfov, CS Corbeanca, cu scorul de 8-2.
George Mareș și Vali Lazăr au înscris câte trei goluri, lista marcatorilor fiind completată de Leonard Dobre și Viorel Ferfelea.Antrenorul Virgil Andronache a început partida cu Cherry – Beța, C. Mihai, Riță, Cioranu – Novac, Tudor – Lazăr, Mareș, Ferfelea – Dobre. Pe parcursul reprizei secunde au mai jucat: Fărâmă, Baniță, Cârjan, Buliga, Văduva și Milas.
ARTICOL FLORIN ALBOIU