Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013

#93249
razvanR
Member

Daca vor refuza sa joace pentru Sportul Studentesc o sa o ia toti pe urma lui Sorin Radoi, de exemplu, care a dat duminica un autogol de toata frumusetea, sut frumos, cu latul, langa bara, absolut imparabil in meciul CF Braila – Chindia Tirgoviste (1-0) si a adus echipa adversa pe primul loc, o echipa de toata jena pe care am vazut-o pe viu si care e lider cu golaveraj negativ ! E adevarat ca este capitanul Chindiei si sunt convins ca e cu salariul la zi.

La ora asta singurii jucatori care au plecat liberi de contract de la noi si joaca in Liga 1 sunt Raul Ciupe si Alin Ratiu care au niste venituri fabuloase la Universitatea Cluj iar Costin Gheorghe e eterna rezerva la miliardarii de la Gaz Metan Medias. Tot la Medias joaca si Vali Negru dar el macar a plecat civilizat de la noi si chiar e un jucator important acolo. In rest, toti cei care au plecat cu memorii de la Sportul Studentesc sunt practic pe drumuri.