Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93418
sircos
Member

Sportul câştigă amicalul de la Mioveni din două penaltiuri

Sportul a învins în această dimineaţă cu 2-1 în amicalul disputat în deplasare la CS Mioveni, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0. Cele două echipe au profitat de neprogramările din campionat, antrenorii dorind să-şi menţină jucătorii în formă pentru finalul de sezon.

În meciul de la Mioveni, scorul a fost deschis de gazde în minutul 57 prin Gălan, care a finalizat cu un şut în poarta goală după ce mingea centrată de pe dreapta l-a depăşit pe portarul Sportului. Oaspeţii au egalat şi apoi au preluat conducerea din două lovituri de la 11 m, prima transformată de Ferfelea în minutul 65 după un fault în careu al lui Mocanu şi a doua transformată de Dani Lung după un fault în careu al portarului Popescu.
Meciul de astăzi a fost condus de o brigadă de arbitri de Liga I, formată din Cătălin Popa – Gabriel Stroe şi Gheorghiţă Bălan, cei trei având o prestaţie de excepţie pe măsura eşalonului în care activează.

Cele două echipe care s-au întâlnit la Mioveni au fost:
CS Mioveni: Dănălache – Cotigă, Miulescu, Creţu, Dumitrache – Mazilu, Năstăsie, Panait, Gălan – I. Stancu – Simion. Pe parcurs au mai intrat: Popescu, Tănase, Mocanu, Biceanu, Zaharia, Iamandi, B. Stancu. Antrenor: Flavius Stoican.

Sportul: Tudor – Cioranu, Dani Lung, Nistor, Ferfelea, Valentin Lazăr, Băniţă, Cosmin Mihai, Patriche, Novac, Dobre. Pe parcurs au mai intrat: Vâlceanu, Barbu, Chiriţă, Popa, Mareş, Mărgărit, Văduva, Paţurcă. Antrenor: Virgil Andronache

http://liga2.prosport.ro/seria-1/pregatiri-amicale/sportul-castiga-amicalul-de-la-mioveni-din-doua-penaltiuri-10334442