Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93427
ngm
Member

UN GIND BUN DE LA SIMAN…………

“Sper ca echipa să revină în Regie şi să ne rezolvăm toate problemele. Vom promova cu siguranţă”

Deşi nu a jucat niciun meci în Regie în acest campionat şi a jucat ”acasă” fie în Giuleşti, fie la Ploieşti, Sportul Studenţesc a început sezonul de Liga a II-a cu şapte victorii consecutive, performanţă care le-a dat fiori adversarilor. Înfrângerea cu CS Otopeni i-a readus cu picioarele pe pământ pe ”studenţi”, eşecul contra ilfovenilor pornind dealtfel o altă serie pentru echipa patronată de Vasile Siman, de această dată una negativă. În ultimele cinci jocuri ale turului, Sportul a mai obţinut doar 4 puncte, însă, cu toate acestea, au intrat în vacanţa de iarnă de pe prima poziţie a Seriei I.

Vasile Şiman, patronul echipei bucureştene, nu crede că lipsa banilor şi a jocurilor disputate, practic, permanent în deplasare au fost cauzele regresului din ultimele etape. Oficialul e însă optimist în ceea ce priveşte revenirea echipei în Regie.

“Anul 2012 a fost un an greu pentru noi, retrogradarea din Liga I, lipsa propriului teren, lipsa banilor. Sper ca echipa să revină în Regie şi să ne rezolvăm toate problemele şi totodată să promovăm anul acesta. Am avut un început de tur foarte bun şi sper să continuăm la fel. Nu cred că vom face transferuri, pentru noi este importantă omogenitatea echipei pentru că asta ne-a lipsit în ultimii doi ani.

Încă nu am stabilit unde va avea loc pregătirea de iarnă, noi stabilim mai târziu aceste lucruri. Cu o pregătire bună în această perioadă vom promova cu siguranţă.”, a declarat Vasile Şiman pentru Liga2.ro.