Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93431
ngm
Member

Curelea le spune ADIO “studenţilor”! Atacantul negociază cu Oţelul

Directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a reuşit să dea o bombă pe piaţa transferurilor cu două zile înainte de revenirea la Galaţi a antrenorului Petre Grigoraş. Oficialul clubului gălăţean este în discuţii foarte avansate cu fostul atacant al Sportului Studenţesc, Costin Curelea, care în acest moment este liber de contract după despărţirea de gruparea bucureşteană, cu care de altfel se şi află în litigiu.

Ultima oară, Curelea a cochetat cu Liga I când s-a antrenat cu FC Vaslui timp de câteva zile, în toamna anului trecut, fiind la un pas de a semna cu formaţia moldavă, însă doar Dacian Varga a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Adrian Porumboiu.

Costin Curelea (28 de ani) a jucat la Sportul din 2003 şi a fost mai mereu la un pas de a părăsi gruparea din Regie, însă de fiecare dată a ratat plecarea de la gruparea patronată de Vasile Şiman. Atacantul a prins şi o selecţie în prima reprezentativă a României.

liga2.prosport.ro