Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93437
ngm
Member

Refuzat de Şiman şi blocat de comisiile din România, Curelea ajunge la Galaţi prin Estonia!
Vasile Şiman nu vrea să renunţe la Costin Curelea şi încearcă să împiedice transferul acestuia către o altă formaţie. Şi cum atacantul se antrenează deja cu Oţelul, echipă pentru care a marcat, ieri, în amicalul cu Paranaense (1-1), patronul studenţilor îi atacă pe gălăţeni spunând că s-ar fi folosit de metode ilegale pentru a-l aduce pe Curelea la Galaţi: “Încearcă să-l ia fără bani. Curelea a depus de două ori memoriu la FRF, dar de fiecare dată i-a fost respinsă cererea. În mod legal, n-au cum să-l ia pentru că mai are doi ani jumate cu Sportul şi joacă în amicalele Oţelului fără acordul scris al nostru”, a spus finanţatorul din Regie.
Răducan: “Suntem protejaţi de acte”n realitate, auzind că patronul său ar avea influenţă la instanţele din România, Curelea care susţine că este neplătit de Sportul de mai bine de un an, a apelat prin intermediul unui avocat la o strategie prin care să-l fenteze pe fostul său şef. Astfel, jucătorul a apelat la o formaţie din Estonia, Trans Narva, echipă la care s-a transferat, mizând pe faptul că, o dată ajuns acolo, estonienii vor deschide proces la FIFA, pentru a demonstra că jucătorul este liber de contract. Între timp, gruparea din Estonia i-a permis atacantului, în scris, să se antreneze cu Oţelul până la comunicarea sentinţei forului european care n-a putut fi sesizat până în momentul transferului său în străinătate. “Cunoaştem foarte bine regulamentele şi nu-l vom lua pe Curelea decât în cazul în care vine cu o decizie definitivă de la FIFA. Zilele următoare, aşteptăm sentinţa FIFA. Tocmai pentru a evita un scandal cu Sportul, ne-am preocupat să fim protejaţi legal de hârtii”, a explicat Narcis Răducan.
Pentru a fi folosit în perioada de pregătire, Oţelul are hârtie oficială din Estonia
http://liga2.prosport.ro

Narcis Răducan, director general Oţelul