Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93443
ngm
Member

Deturnat de Vaslui » Curelea ar putea ajunge la echipa lui Porumboiu, deşi s-a antrenat cu Oţelul

Echipa patronată de Adrian Porumboiu este gata să facă o ofertă Sportului pentru Curelea, deşi fotbalistul a fost cu Oţelul în cantonament în această iarnă.

Gălăţenii sînt pe punctul de a-l pierde pe Costin Curelea (28 de ani), după ce acesta s-a pregătit alături de ei în cantonamentul din Spania. În urma unei “inginerii”, gălăţenii au obţinut permisiunea ca jucătorul să se antreneze sub comanda lui Petre Grigoraş pînă pe 15 februarie.

Cazul lui Curelea, neplătit de mai multe luni, s-a mutat, astfel, la TAS şi jucătorul aşteaptă decizia instanţei europene pentru a deveni liber de contract. Gălăţenii i-au propus atacantului un contract de aproximativ 10.000 de euro pe lună, în cazul în care va putea fi adus gratis.

Situaţia a luat însă o cu totul altă turnură după ce vasluienii au intrat pe fir. Viorel Hizo l-a pierdut pe atacantul Marius Niculae (31 de ani), care s-a transferat după mai multe peripeţii în China, şi Adrian Porumboiu este gata să-i ofere lui Vasile Şiman 100.000 de euro pentru a-l sufla pe fotbalist Oţelului, înainte ca TAS-ul să dea o decizie finală. De asemenea, moldovenii vor plusa şi la salariul lui Curelea, aceştia economisind aproximativ 400.000 de euro pe sezon după ce au scăpat de contractul lui “Săgeată”.

“Acordul pe care l-am primit pentru a-l lua pe Curelea în pregătiri a încetat. I-am făcut o ofertă consistentă jucătorului, însă la o licitaţie la care mai participă Vasluiul şi Petrolul, şansele noastre sînt diminuate” (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)
gsp.ro