Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93445
ngm
Member

Novac a fost declarat liber de contract!

Comisia de Soluţionare a Litigiilor a FRF a decis că Daniel Novac, jucătorul Sportului Studenţesc, nu şi-a primit salariul pe mai multe luni şi în consecinţă acesta a fost declarat liber de contract. Dispoziţia de plată în care fotbaliştul contesta adăugarea ciflei 1 în faţa sumei nu a mai fost prezentată expertului desemnat de către Federaţie pentru a face o expertiză amănunţită. Având la dispoziţie trei termene pentru a face dovada originalului, avocatul clubului bucureştean a motivat că nu se află în posesia documentului sau că a fost dat către expertiză unei persoane desemnată de către club.

„Dacă nu aveau nimic de ascuns veneau cu originalul şi nu găseau motive stupide pentru a nu-l prezenta. La primul termen dat de către comisie, avocatul clubului a spus că domnul Vasile Siman nu se află în Bucureşti şi că originalul se află în posesia lui. La al doilea că l-a dat către un expert desemnat de către club, iar în cel de al treilea termen a motivat că încă se află la expertul respectiv, cu toate că Federaţia a pus la dispoziţie un expert pe care eu l-am plătit. Normal, expertiza oficială şi cea corectă ar fi fost dacă se făcea de către cel autorizat, pus de Federaţie. Aşa mă pot duce şi eu la oricine, poate tatăl meu este expert criminalistic. E normal să mă ajute pe mine, nu!?” a declarat Daniel Novac.

Jucătorul bucureştean nu se află la prima experienţă în care este declarat liber de la clubul din Regie. Acesta a mai primit decizie favorabilă din partea comisiei în septembrie anul trecut, dar cei de la Sportul Studenţesc au făcut recurs. Există posibilitatea ca, şi de această dată, Sportul să facă recurs.

Cu numai o săptămână până la reluarea campionatului Ligii a II-a, “studenţii” încă nu s-au reunit. Majoritatea jucătorilor au făcut antrenamente individual sau cu echipa a doua a clubului.

liga2.prosport.ro