Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93447
kikirikimiki
Member

“Dezastru la Sportul: Jucătorii se antrenează singuri, nimeni nu ştie unde joacă cu Farul!
Cu numai 4 zile până la reluarea campionatului, când Sportul Studenţesc ar urma să primească vizita Farului Constanţa, iată că problemele bucureştenilor nu au dispărut. Neavând antrenor care să conducă şedinţa de pregătire, apă pentru a face duş după antrenament, doctor sau echipament, cei 15 jucători rămăşi la echipa mare (Ormenişan, Ghinga, Patriche, Cioranu, Beţa, Ciobanu, Lung, Lungu, L. Dobre, V. Lazăr, Novac, Ferfelea, Nistor, Varga şi I. Şerban) îşi fac, totuşi, apariţia zilnic la stadion, unii cu maşinile personale, alţii cu transportul în comun.

Nu ştiu unde vor juca

Nici până astăzi nu se ştie locul de disputare al partidei, cert este că pe stadionul din Regie meciul nu se poate juca. Asta deoarece Apa Nova a oprit alimentarea cu apă din cauza datoriilor, iar suprafaţa de joc arată deplorabil. În aceste condiţii, există şi posibilitatea ca meciul să nu se poată disputa, jucătorii neavând nici vizita medicală efectuată.

Antrenorul nu mai vine

Potrivit unor surse din cadrul echipei, se pare că antrenorul principal Virgil Andronache a decis că nu mai poate continua să îşi antreneze elevii până când toate problemele nu se vor rezolva. Sportul Studenţesc ocupă primul loc în clasament după 12 etape, dar ţinând cont de problemele cu care se confruntă visul de a promova este tot mai departe”.
http://liga2.prosport.ro/