Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93450
ngm
Member

NEBUNIA CONTINUA…………

Tragicomedie în “Regie”: jucătorii nu sunt lăsaţi să se antreneze, dar au aflat unde joacă sâmbătă!

Zilele trecute aţi aflat situaţia echipei mari a Sportului Studenţesc, care nu avea unde să joace primul meci din retur din cauza problemelor existente la stadionul din Regie, locaţie anunţată iniţial de CCA drept gazdă a duelului cu Farul. De atunci, jucătorii Sportului Studenţesc au mai avut parte de o surpriză, după ce au sosit la stadion hotărâţi să facă ce sunt obişnuiţi, anume …. să joace fotbal, să se antreneze. Doar că de această dată, pe lângă faptul că nu au apă la duşuri, echipament sau doctor, nu au putut avea acces nici măcar în vestiar. Se pare că cei aflaţi la stadion au avut ordin să nu le mai permită jucătorilor să se schimbe în vestiar. Dar asta nu i-au împiedicat pe studenţi să se antreneze, aceştia folosind vestiarul destinat terenului sintetic. Având în vestiarul închis, materialele pentru antrenament, au împrumutat o minge de la vecinii care jucau pe terenul alăturat şi au „incins” o miuţă.

Problema cu vizele, rezolvată

Azi de dimineaţă s-a anunţat că meciul cu Farul se va juca pe stadionul Juventus din Bucureşti, însă incertitudinea continuă să persiste. De la Federaţia Română de Fotbal au sosit carnetele jucătorilor, acestea având o viză provizorie de două săptămâni. „Nu ştiu nimic dacă au fost sau nu vizate carnetele, cert este că jucătorii nu au participat la nici un control medical. Probabil cineva îşi doreşte că toată vina să cadă pe aceşti băieţi. Ei nu sunt lăsaţi nici măcar să se antreneze , nu se pune problema ca ei să nu joace. Ei chiar îşi doresc să evolueze în prima etapă, dar se pare că nu sunt lasati” a afirmat o sursă din cadrul echipei.

/liga2.prosport.ro


A găsit stadion, n-are echipă! » Şiman a închiriat stadionul din Colentina, dar jucătorii nu vor să se prezinte

Vasile Şiman a găsit in extremis un stadion pentru meciul cu Farul, programat sîmbătă, de la ora 11:00. Patronul a închiriat arena lui Juventus Colentina, după ce fusese refuzat de Astra, căreia îi solicitase baza din Ploieşti, devenită teren de antrenament pentru Fatai şi ai lui.

Partida a fost programată în Colentina şi informaţia a apărut pe site-ul FRF, de unde au aflat şi jucătorii că ar trebui să se prezinte la meci mîine dimineaţă! Dar fotbaliştii, care n-au făcut nici un antrenament propriu-zis în iarna asta, neavînd nici antrenor, nici condiţii de pregătire, nu deţin vize medicale şi fără ele nu au voie să joace într-un meci oficial!

Jucătorii nu au de gînd să se prezinte sîmbătă, deşi se tem că absenţa de la stadion ar putea atrage amenzi, deci scăderea sumelor pe care Şiman le datorează din salariile restante.

8,6 milioane de euro valorează pe transfermarkt.de lotul Sportului, echipă dată afară din Regie fiindcă n-a plătit facturile către Apa Nova

http://www.gsp.ro