Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93453
ngm
Member

Şiman: “Sportul va continua cu jucători care vor să evolueze pentru acest club”

bine la clubul din Regie. Titularii care au dus greul în prima parte a campionatului au refuzat să intre pe teren în primul joc din 2013. Studenţii urmau să joace împotriva codaşei Farul Constanţa, însă nu au mai suportat tratamentul la care au fost supuşi de patronul Vasile Şiman.

Prin vocea avocatului angajat de grupul de jucători, aceştia îl acuză pe Şiman de faptul că a falsificat unele acte, că nu le-ar fi dat banii şi că ar fi furnizat informaţii mincinoase. Fotbaliştii susţin că nu au efectuat vizita medicală, fapt care le-ar fi interzis să evolueze în partidele oficiale. De asemenea, Varga şi colegii săi nu au vrut să rişte o accidentare, deoarece orice incident medical ar fi căzut pe propria răspundere.

La mai bine de o oră după ce jucătorii şi suporterii au părăsit arena din Colentina, unde trebuia să se dispute jocul cu Farul, patronul Sportului a fost de acord să vorbească cu reprezentanţii mass – media. Mai jos puteţi citi câteva dintre cele mai importante replici ale lui Vasile Şiman.

Despre jucători: “Ei trebuiau să intre în teren. Acesta este motivul pentru care nu s-a disputat meciul, ei sunt vinovaţi pentru că nu s-au prezentat. Am avut acceptul clubului Juventus pentru a juca acest meci, dar ei nu au vrut să intre.”

Despre bătaia cu Dacian Varga: “Nu a fost nicio altercaţie între mine şi Varga. Dacă mă luam la bătaie cu el, nu l-aţi mai fi văzut pe aici.”

Despre faptul că ar fi premeditat pierderea meciului la masa verde prin trecerea pe foaia oficială a unui jucător suspendat: “Nu a fost trecut pe foaie Alin Nistor. Ce aţi văzut este o foaie greşită, a completat-o greşit delegatul. Alta a fost înmânată arbitrilor.”

Despre viitorul clubului: “Sportul merge mai departe. Vom juca cu alţi jucători, unii care vor să evolueze pentru acest club. Cei care nu vor să joace, trebuie să spună acest lucru, nu să facă exact invers şi să caute motive pentru a nu juca.”

Despre relaţia cu jucătorii: “Nu am putut vorbi cu ei, refuză dialogul, nu răspund la telefon. Au pregătit tot ce s-a întâmplat, este o chestiune premeditată. Să mă acţioneze în instanţele sportive, pot să ma dea şi în judecată.”

liga2.prosport.ro