Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93461
razvan
Member

“Studenţii” nu s-au antrenat nici azi deoarece antrenorul Tibor Selymes nu a ajuns la şedinţa de pregătire, el invocînd faptul că a avut nişte treburi de rezolvat şi nici nu a avut maşină cu care să se deplaseze.

Jucătorii echipei Sportul Studenţesc, care s-au întîlnit, luni, cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, pentru a se plînge de situaţia de la gruparea bucureşteană, s-au deplasat la complexul sportiv din Regie la cererea antrenorului, însă nu s-au antrenat, deoarece nu le-au fost deschise vestiarele, iar antrenorul Tibor Selymes nu a putut ajunge la şedinţa de pregătire, conform mediafax.

Sportivii au fost însoţiţi în Regie de doi reprezentanţi ai AFAN. Sunat de mijlocaşul Viorel Ferfelea, Tibor Selymes a declarat că nu a putut ajunge la antrenament şi i-a trimis pe jucători acasă. “Vorbesc cu Vasile Şiman şi vedem ce facem. O să îl sun pe el şi o să văd ce va fi.

Am zis că nu pot să ajung, pentru că nu am maşină. Aveam puţină treabă. Plecaţi acasă şi vă sună Vasile. Sună-mă cînd eşti singur, nu cînd eşti cu presa”, a spus Selymes în cadrul discuţiei telefonice pe care a avut-o cu Ferfelea. Mijlocaşul îşi pusese telefonul pe difuzor pentru ca jucătorii, dar şi reprezentanţii presei să asculte discuţia.

La rîndul său, Dacian Varga a anunţat că jucătorii se vor reprezenta la antrenamente în fiecare zi, chiar dacă nu vor efectua nicio şedinţă de pregătire. “Ne-am prezentat la antrenament, vestiarul e închis şi nu am aflat programul pentru mîine. Domnul Selymes ne-a zis că nu a putut veni pentru că nu a avut maşină.

Colegii mei vin cu metroul, tramvaiul sau pe jos la antrenamente. Ne vom prezenta în fiecare zi la antrenament. Aşteptăm să vină un antrenor, să ne spună ce să facem, să facem şi noi vizita medicală. Nu cred că există în fotbal aşa ceva”, a completat Varga.

Dacian Varga susţine că jucătorii sînt trataţi ca nişte sclavi. “Am mers la preşedintele Sandu şi ne-am spus oful. Domnul Mircea Sandu ne-a ascultat şi ne-a spus că este alături de noi. Mai mult ce putem face? Noi am mers să tragem un semnal de alarmă. Mare frică ce îmi e de domnul Şiman, nu o să mai pot ieşi pe stradă. Ce frică să îmi fie de domnul Şiman? Prima oară să ne dea banii şi apoi să scăpăm din sclavia de aici. Ne ameninţă că ne face să renunţăm la fotbal”, a explicat Varga.