Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93465
ngm
Member

Noi înregistrari cu Şiman: “O să vă chinui ca pe hoţii de cai! Îi bat şi pe Gigi Becali şi pe Copos”

Scandalul de la Sportul Studenţesc este departe de a se termina. Gazeta Sporturilor publică noi înregistrări cu Vasile Şiman, vorbind în vestiarul echipei.

Ca şi în prima înregistrare, Vasile Şiman şochează. Le spune jucătorilor că îi va chinui pe toată durata contractului şi le promite că, în cazul în care se află public ceva din ceea ce se întîmplă la Sportul, situaţia va deveni şi mai rea.

Iată cîteva fragmente din înregistrările cu Vasile Şiman:

“La o echipă la care problemele persistă de un an jumate, de opt luni, de zece luni, nu e indicat să vină un conducător după ce nu s-au rezolvat problemele de un an, de zece, să spună.

Nu se spune aşa ceva! E contraindicat! Trebuie re-zol-va-tă! Dacă nu rezolvi, e acelaşi lucru şi dacă ai promis, şi dacă n-ai promis. Vouă vă place să vină, cum făcea Dinu Vamă pe la Braşov, să spună diferite citate, poveşti… Eu niciodată! (întrerupt)”

“Prime de meci? Dar ce, ai cîştigat vreun meci şi nu ştiu eu? Păi nu vă mai dau la meci intrat! Nu mai dau la meci intrat! Ai avut tu aşa ceva-n contract? Altceva n-ai văzut în contract? Deci pentru lucruri de genul ăsta, pe cuvîntul meu de onoare, o să sacrific totul, o să mă urc în avion şi o să vin cu ce trebuie, da?

O să vă chinui pînă vi se termină contractele la toţi! O să vă chinui ca pe hoţii de cai dacă vă mai bateţi joc un singur minut de noi! Un singur minut! După aia, o să vedeţi. Dacă se va rezolva, iarăşi o să vedeţi! Dar dacă veniţi aici, la antrenamente, şi vă aud vorbind pe tema asta, vă scot în şuturi în fund de aici! Pe toţi! Dacă mîrîiţi, dacă comentaţi, dacă vorbiţi, dacă… nu ştiu… scoateţi vorbe, o să ajungem la alte discuţii”.

“…Pe fiecare, cu pickammeru’, cu pumni, pumni poţi să dau. Habar n-am acuma, dar pumni… Slava Domnului! Păi… Pînă fac ceva, să le-o pun şi eu! Dacă nu pot să fiu bun din punct de vedere financiar, măcar să fiu bun şi eu la ceva! Îi luăm la bătaie pe toţi. Pe Porumboiu, pe Copos, pe ăştia pe toţi pot să îi bat. Pe Gigi Becali…”.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/exclusiv-noi-inregistrari-cu-siman-o-sa-va-chinui-ca-pe-hotii-de-cai-ii-bat-si-pe-gigi-becali-si-pe-copos-393447.html