Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93467
ngm
Member

Circul continuă în Regie: “greviştii” au făcut o miuţă pe sintetic, după ce s-au schimbat în maşini

ucătorii Sportului Studentesc au luat parte ieri după-amiază la deja celebrul antrenament în care se pregătesc singuri. Neavând antrenor, apa sau vestiar, de această dată le-a fost interzisă şi intrarea pe stadion. Paznicii clubului bucureştean au primit ordin să nu intre nimeni. Dar, asta nu i-a împiedicat pe fotbalişti să-şi practice meseria.

S-au schimbat în maşini

Dupa ce au ocolit tot stadionul, căutând o cale de acces, “studenţii” au reuşit să intre pe sinteticul din incinta stadionului. Văzând că şi vestiarul destinat terenului sintetic este închis, aceştia s-au schimbat în maşinile personale. După o încălzire de 10 minute s-au împărţit în două echipe şi au încins o miuţă, iar la sfârşit echipa pierzătoare a fost nevoită să facă flotări.

Nu ştiu dacă vor juca

Sâmbătă, “gaşca nebună” ar urma să întâlnească pe Dinamo ll, iar de această dată jucătorii numai au problemă cu vizele, aceştia efectuând vizita medicală la o clinică din Chiajna. Nici până la această oră, Varga, Ferfelea & co. nu ştiu dacă vor evolua în partida de mâine. Conducerea clubului bucureştean nu le-a pus la dispoziţie nici un program de antrenament sau de meci. Probabil în această seară, vor primi din nou notificări prin care vor fi anunţaţi să se prezinte mâine la meci. Rămâne de văzut cu cine va juca Sportul, juniorii sau “greviştii”.

Nu au antrenor

În etapa a doua a returului ligii secunde, Sportul Studentesc ar urma să întâlnească, în deplasare, pe Dinamo ll. După ce Virgil Andronache a refuzat să mai accepte situaţia de la echipă, iar Tibor Selymes a anunţat că nu este antrenorul Sportului, “studenţii” se confrunta cu o nouă problemă: nu are cine să stea pe bancă la meciul de sâmbătă. Mai trebuie spus că o a doua neprezentare va duce la excluderea echipei din campionat, asta dacă nu cumva Şiman va obţine reprogramarea meciului cu Farul, aşa cum se zvoneşte mai nou.

liga2.prosport.ro