Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93468
CIPIKA
Member

Sîmbătă dimineaţă, de la ora 11:00, în etapa a 17-a a ligii secunde, Sportul Studenţesc joacă, pe stadionul central din complexul din “Ştefan cel Mare”, în compania celor de la Dinamo II.
Cel mai probabil, pe teren vor intra fotbaliştii Sportului din grupa de juniori 1994. Din sursele GSP, noul antrenor al Sportului este Tom Cristea. Singurul jucător anunţat să se prezinte la partida de mîine a fost mijlocaşul Valentin Lazăr. Cu toate acestea, toţi cei 15 fotbalişti aflaţi în litigiu cu clubul “alb-negru” se vor prezenta la stadion încă de la ora 9 dimineaţa.
LPF le-a refuzat ideea
Pentru a atrage atenţia asupra situaţiei de la Sportul, AFAN a trimis cereri către toate cluburile din Liga 1 de a intra pe teren cu bannere de susţinere a jucătorilor de la Sportul. Deşi conducătorii echipelor au fost de acord, adresa trimisă către AFAN a rămas fără rezultat. Contactat telefonic de către reprezentanţii Asociaţiei Fotbaliştilor, Valentin Alexandru, secretarul general al LPF, a refuzat această cerere.

Cu toate acestea, fotbaliştii Severinului au afişat, înaintea meciului de azi cu Gaz Metan (2-0) un banner cu mesajul “Solidari cu jucătorii Sportului Studenţesc”.