Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93470
dragos
Member

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/la-sportul-se-comit-fapte-penale-un-medic-pune-viza-pe-legitimatii-fara-sa-controleze-jucatorii-iar-la-comisiile-federale-sint-prezentate-acte-false-393134.html

Conflictul dintre jucatorii Sportului Studentesc si proprietarul clubului, Vasile Siman, abia s-a declansat. In acest razboi a intervenit Asociatia Fotbalistilor Amatori si Non-amatori (AFAN). La Radio GSP, Consilierul juridic al AFAN, Lucian Enache, i-a adus acuze grave lui Vasile Siman.

“Nu stiu in ce calitate vorbeste Vasile Siman. Nu are nicio legatura cu Sportul. In acte apar doua doamne. Una dintre ele cu 99 la suta din actiuni. Acum este in concediu post natal. Curios este ca semneaza in continuare actele. Jucatorii sunt nedrept acuzati ca nu ar fi vrut sa intre pe teren sambata trecuta. Oricum, din cauza datoriilor Sportului catre Juventus Colentina, meciul nu s-ar fi disputat.

Pe gardul din jurul gazonului era pus lacatul. A fost dat jos doar pentru incalzirea arbitrilor si a oaspetilor, dupa care il puneau inapoi. O doamna doctor, care lucreaza si la Concordia Chiajna, a comis o fapta grava. A pus stampila cu viza medicala pe carnetele jucatorilor, fara ca acestia sa fi efectuat controlul medical.

Avem acte care dovedesc si faptul ca pe conventiile de plata al Sportului catre unii jucatori s-au facut falsuri in acte, de natura penala. Niciun jucator al Sportului nu a mai fost platit in ultimele 7 luni. Este si un caz de jucator neplatit de 23 de luni ! Erau mereu pacaliti cu 1 milion, doua. La Comisii au prezentate asemenea acte ciudate. Am sesizat si Ministerul de Finante. Ma indoiesc de faptul ca Sportul nu stia de unde sa ii cheme pe jucatori la antrenament, asa cum sustine. Ca s-au ascuns si ca vor doar sa plece de la echipa.De trei luni se pregatesc singuri, fara echipament, medic si antrenor”