Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93471
CIPIKA
Member

Varga şi compania s-au prezentat de la ora 9:00 pentru meciul cu Dinamo II din această dimineaţă şi au aflat că au un nou antrenor!

Jucătorii Sportului au aflat săptămîna trecută că Tibor Selymes este tehnicianul echipei, dar fostul internaţional a renunţat foarte repede. Astăzi, în “Ştefan cel Mare”, Varga, Ferfelea şi ceilalţi colegi ai săi au aflat numele noului antrenor. Este vorba despre Ionuţ Voicu, fost fotbalist la Jiul Petroşani şi antrenor la mai multe echipe din judeţul Ilfov.

În acest moment, jucătorii sînt în vestiar cu noul antrenor, dar nu vor intra pe teren împotriva lui Dinamo II. Vor evolua juniorii! Voicu le-a transmis jucătorilor în vestiar că va veni un nou investitor la echipă şi că restanţele financiare se vor rezolva săptămîna viitoare, dar nu au vrut să joace: “Vine un investitor din Monte Carlo la Sportul”

Părinţii juniorilor susţin că vizele luate de la clinica de la Vitan nu sînt valabile în liga a doua, ci doar la eşalonul al treilea.

Vasile Şiman nu a venit pînă la această oră la teren.