Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93474
ngm
Member

Curelea şi-a găsit echipă: unde va evolua atacantul de 28 de ani până în vară

Chiar dacă Oţelul spera să îl înregimenteze pe Costin Curelea, viitorul acestuia, cel puţin pe termen scurt, este departe de Liga 1. Până în vară, atacantul de 28 de ani va evolua la Dinamo Minsk, formaţie antrenată de fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov.

“El se pregăteşte cu Dinamo Minsk, dar vă asigur că în momentul când va fi declarat jucător liber va semna cu noi. Perioada de transferuri s-a încheiat, dar jucătorii liberi de contract pot fi legitimaţi oricând” , spunea Narcis Răducan săptămâna trecută, dar, între timp, Şiman a fost de acord cu oferta bieloruşilor, care l-au convins să îl împrumute până la finalul sezonului, anunţă digisport.ro.

Protasov l-a văzut la lucru pe atacantul Sportului Studenţesc în perioada de pregătiri din această iarnă, atunci când vârful de 28 de ani a marcat singurul gol al amicalului pe care bieloruşii l-au disputat împotriva ruşilor de la Rotor Volgograd. De atunci, vârful s-a antrenat cu Dinamo Minsk, excluzând varianta întoarcerii la formaţia de liga secundă din România.

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Curelea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

http://www.prosport.ro