Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93475
ngm
Member

“Greviştii” Sportului tot în exil: “Ne antrenăm în continuare singuri!”

Situaţia celor 15 jucători de la Sportul Studenţesc care vor să plece din Regie e departe de a se fi clarificat. După ce săptămâna trecută şi-au depus memorii la FRF, pentru a deveni liberi de contract, fotbaliştii Sportului se antrenează în continuare singuri.

“Nu vine nimeni să vorbească cu noi. Ne antrenăm singuri în fiecare zi pe terenul sintetic din Regie. Nu am primit niciun program, iar când am vorbit cu antrenorul Ionuţ Voicu el ne-a spus că trebuie să pregătească echipa de juniori!”, a declarat fundaşul Daniel Lung.

Meciul cu Buftea se joacă în Giuleşti

Mai trebuie amintit faptul că taxa pentru fiecare memoriu depus de cei de la Sportul, în valoare de 400 de lei, a fost plătită de către ANAF.
În continuare, stadionul din Regie nu poate găzdui partide de Liga a II-a, iar meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, dintre Sportul şi CS Buftea a fost programată să se dispute pe arena “Valentin Stănescu” – Giuleşti.

liga2.prosport.ro