Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93477
ngm
Member

Dezvăluirile lui Şiman despre blaturi, pe o înregistrare audio: “Mircea Sandu m-a rugat să am grijă! I-am zis că nu fac aşa ceva”

ProSport a intrat ieri în posesia unor înregistrări audio în care şeful din Regie spune că preşedintele Federaţiei l-a sunat şi l-a rugat „să aibă grijă acolo“, „acolo“ fiind un meci al Sportului Studenţesc în deplasare

Patronul Sportului vorbeşte şi despre Gigi Neţoiu, om de afaceri care atunci când a fost la Rocar „a blătuit 33 de meciuri din 34“

Vasile Şiman este unul dintre cei mai controversaţi patroni din fotbalul românesc. Ultimele evenimente din tabăra Sportului Studenţesc au întărit afirmaţia de mai sus, iar lucrurile nu par a se opri aici. Ieri, ProSport a intrat în posesia unor înregistrări audio în care şeful din Regie vorbeşte despre anumite întâmplări care vor lansa un nou scandal. Din informaţiile ProSport, interlocutorul lui Şiman este un fost jucător de la Sportul, iar înregistrarea pare mai veche. În timpul discuţiei apare şi numele lui Mircea Sandu, personaj despre care Şiman spune că l-a rugat să aibă „grijă acolo“. Acolo, din informaţiile ziarului nostru, este un meci la Suceava, iar continuarea interceptării prezintă refuzul şefului de la Sportul în faţa „Naşului“: „I-am spus că nu fac aşa ceva“.

Şiman nu vrea să comenteze

Un alt subiect care reiese din discuţie este legat de Gigi Neţoiu, când acesta era finanţator la Rocar. „A făcut 33 de blaturi din 34 de meciuri“, a spus Şiman, care a precizat şi sursa: „Eram în relaţii foarte bune cu nevasta lui Neţoiu“. Contactat telefonic, Vasile Şiman nu a vrut să comenteze cele menţionate în articol, singura declaraţie fiind clară: „Nu mă interesează, nu vreau să intru în polemică acum cu nimeni.

Pasajul audio este prezentat pe http://www.prosport.ro

Şiman: Blaturi nu am făcut, bani negri nu le-am dat… ce mă învăţau ei să fac… […] La mine câştigă jucătorii […] Le-am făcut un bine şi jucătorilor.
Şiman: M-a sunat Mircea Sandu la un meci… (n.r. – neinteligibil) „Băăă, vezi că acolo“ (neinteligibil). I-am zis că nu fac aşa ceva.
Şiman: A ieşit un scandal… ne-au dat un gol. Ne-am bătut cu ei. A dat din trei metri ofsaid. A ieşit mingea trei metri în aut. A ieşit mingea afară, arbitrul n-a fluierat nimic, ăla a dat-o în teren şi ne-au dat gol. În minutul optzeci şi ceva… Numai să ne bată.
Şiman: După, că «ai văzut, ai vrut să ne retrogradezi, că…». Nu vreau să te retrogradez, dar nu pot să mă predau.
Şiman: I-am întrebat când am venit la Sportul: „Mă, aveţi vreo datorie la cineva?“… Cum era la fotbal. Eu auzeam
Şiman: Eram în relaţii foarte bune cu nevasta lui Neţoiu.
Şiman: Şi Neţoiu mai făcea pe la Rocar. Vedeam cum umblau cu banii, mă pufnea râsul. Atunci când s-a salvat Rocarul în primul an, au făcut 33 de blaturi în 34 de etape. L-a păcălit şi pe ăla de la Braşov, i-a zis că îi dă meciul. Ăla a odihnit trei jucători şi l-a bătut cu 1-0. I-a luat şi 180.000.
Şiman: Eu ştiam toate manevrele lor.