Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93478
dragos
Member

Şiman a închiriat arena din Giuleşti pentru a putea juca cu Buftea.

Sportul şi FC Maramureş şi-au găsit stadion cu doar două zile înainte de meciurile din această dimineaţă. La “studenţi”, problemele celor 15 jucători aflaţi în conflict cu Şiman continuă.

Pustiită de echipe şi stîrnind un interes infim, liga a doua oferă, etapă de etapă, momente incredibile. Cu două zile înainte de etapa a 18-a, două dintre echipele care organizează meciuri chiar azi, Sportul şi FC Maramureş, nu dispuneau de teren propriu!

Soluţia din vecini
Sportul nu poate juca în Regie din cauza lipsei apei şi a reuşit să închirieze stadionul Giuleşti. Juventus, arena care i-a găzduit în prima etapă, şi-a închis porţile pentru trupa lui Şiman după scandalul de la meciul cu Farul. În afară de teren, persistă şi problemele celor 15 fotbalişti aflaţi în conflict cu patronul echipei.

“Noul antrenor, Ionuţ Voicu, ne-a spus că el pregăteşte doar juniorii. Nu şi pe noi! Ei se antrenează pe «Electromagnetica», noi ne-am strîns la cîte o miuţă pe sinteticul din «Regie». Au luat şi vreo 6 jucători liberi de contract de la desfiinţata Rapid II, nu fac faţă doar cu juniorii. Ei vor juca contra lui CS Buftea, noi ne prezentăm doar dacă primim citaţie”, spun fotbaliştii.

“Şiman ne pune în continuare beţe în roate. Deşi antrenorul nu vrea să ne pregătească, el ne ţine la echipă. Lui Novac şi Beţa le-a făcut recurs luni, cînd au fost declaraţi liberi. E groaznic”(fotbalist Sportul)

BRAVOS NOVAC !
BRAVOS BETA !!
FREE SPORTUL !!!