Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93487
ngm
Member

Au ajuns la Parchet » Jucătorii Sportului depun plîngeri penale împotriva lui Şiman

Viorel Ferfelea, mijlocaşul celor de la “studenţilor”, e primul jucător al Sportului care îl dă în judecată pe Vasile Şiman.
“Am depus o plîngere penală. Nu mai pot să tac, mi se pare incredibil ce se întîmplă. Sînt foarte multe capete de acuzare. Toţi colegii mei vor face acelaşi lucru, pentru că sînt foarte multe ilegalităţi.
Domnul Şiman văd că se ascunde, n-a mai venit la nici un meci. Voi încerca toate căile de atac, pentru că sînt sigur că la acest club se întîmplă foarte multe lucruri dubioase”, a spus Viorel Ferfelea la DigiSport.
Colegii săi aşteaptă deciziile Comisiei pentru a putea merge şi ei la Tribunal: “Toţi o să facem, aşteptăm verdictul Comisiei. Ferfelea a putut să facă plîngere penală, pentru că a fost declarat liber şi a avut acces la acte”, a explicat Dacian Varga.

http://www.gsp.ro

Ferfelea a făcut plângere penală împotriva lui Vasile Şiman! Ce acuze îi aduce patronului Sportului Studenţesc

Mijlocaşul Viorel Ferfelea a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a formulat o plângere penală împotriva finanţatorului Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, pe care îl acuză de fals în înscrisuri oficiale.

“Am făcut o plângere penală împotriva lui Vasile Şiman pentru ceea ce se întâmplă la Sportul. A adus acte pe care nu le mai ia nimeni în seamă în afara comisiilor sportive. A venit cu nişte dispoziţii de plată în care nu există semnătura mea şi în care scrie că am luat o mie de euro. Am fost declarat liber de contract pe fond, dar acum mi s-a băgat recurs. Cei de la club au venit cu dispoziţii de plată în care, pe lângă faptul că îmi acoperă toată suma, mă scot şi dator cu vreo mie şi ceva de euro”, a spus Ferfelea.

Viorel Ferfelea a afirmat că va trebui să se prezinte la antrenamentele echipei Sportul Studenţesc până la o decizie definitivă a instanţelor sportive. “Până nu se dă decizia definitivă, eu aparţin în continuare de clubul Sportul Studenţesc, dar unde aş putea să mă antrenez, când ei nu îmi oferă nimic dintre lucrurile pe care se obligă să le respecte?! Am mai reclamat că nu îmi oferă condiţii pentru antrenament, că nu mă lasă să mă pregătesc. Am făcut o plângere penală la care am adăugat actele false. El a venit cu un contract de închiriere, care nu era semnat nici de mine şi nici de proprietarul la care am stat”, a completat Ferfelea.

Mijlocaşul este convins că plângerea formulată de el împotriva lui Şiman va fi urmată şi de ceilalţi 14 coechipieri ai săi, care nu au fost lăsaţi să se antreneze la baza sportivă din Regie începând cu luna ianuarie. “Gestul meu va fi urmat şi de ceilalţi colegi, chiar dacă vor câştiga sau nu la comisii. În afara celor 15 jucători mai sunt şi alte persoane care au făcut plângere penală împotriva clubului, cei de la bucătărie, foştii angajaţi”, a adăugat Ferfelea.

Jucătorii Sportului Studenţesc sunt în conflict cu finanţatorul Vasile Şiman, din cauza restanţelor salariale pe care clubul le are faţă de ei.

http://www.prosport.ro