Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93497
ngm
Member

“Greviştii” Sportului, victorioşi în primul lor meci din 2013

În timp ce juniorii Sportului au fost aruncaţi în „focul” Ligii a II-a pentru a menţine în viaţă echipa, jucătorii echipei bucureştene ce au îmbrăcat tricourile alb-negre în Liga I şi care au intrat în conflict cu patronul echipei, Vasile Siman, datorită neîncasării salariilor pe multe luni se antrenează cu copii. Astăzi de dimineaţă, la iniţiativa lor, ACS Berceni, nou promovată în eşalonul secund, a acceptat să-i primească pe „studenţi” pe propriul stadion să joace un amical. A fost primul joc organizat al fotbaliştilor echipei bucureştene după cel din ultima etapă a turului.

0-3, 4-3, 4-5

În urma unui meci frumos, cu multe ocazii de poartă, desfăşurat în condiţii fairplay, Sportul s-a impus cu 5-4 după câteva răsturnări spectaculoase de scor. Bucureştenii au condus cu 3-0 prin golurile lui Lazăr, Dobre şi, din nou, Lazăr, pentru ca ilfovenii să reducă din diferenţă înainte de pauză prin Creţu. La reluare, campioana Seriei a III-a a Ligii a III-a a egalat în primele 4 minute prin Ioniţă şi Fâşie şi după un alt sfert de oră a preluat conducerea cu golul aceluiaşi junior Ioniţă. Imediat, Sportul a egalat prin Ferfelea, Lazăr închizând tabela la 5-4 cu reuşita sa cu un şfert de oră înainte de fluierul final.

Pentru Berceni au jucat în prima repriză: V. Constantin – Barbu, Paraschivoiu, C. Sandu, Pazon – Bereşoae, Frangu, Muller, Pătraşcu – A. Creţu, Ionică. În repriza a doua, echipa ilfoveană a început astfel: Meilă – Ioniţă, Al. Radu, Fâşie, Marulis – Al. Stan, Ghinea, Tătar, Cr. Stan – Bănaru, Ciochină.

Pentru Sportul au evoluat: Ormenişan – Cioranu, Patriche, Lung, Dumitrescu – Văduva, Ghinga, Barbu, Lazăr – Ferfelea, Dobre. Au mai intrat în repriza a doua Fărâmă, M. Tudor şi C. Mihai.

Au arbitrat: Roberto Gunciu (central), Ana Terteleac şi Ionuţ Dumitrache (asistenţi).

Se antrenează cu juniorii B

În afara acestui meci amical, „studenţii” aflaţi în conflict cu Vasile Şiman se antrenează zilnic cu juniorii B ai echipei din Regie şi speră ca litigiile lor să se termine odată pentru totdeauna pentru a se transfera la alte formaţii.

Mâine merg la Federaţie

În privinţa situaţiei jucătorilor declaraţi liberi de Consiliul Naţional de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, aceasta rămâne în continuare incertă după ce oficialii echipei au făcut apel la acea decizie. Mâine, fotbaliştii vor merge la sediul FRF pentru a afla ultimele noutăţi din cazul lor, cu toate că speranţele lor de a deveni liberi nu s-a îmbunătăţit. Vasile Siman este de negăsit, refuză să primească înştiinţările Federaţiei cu privire la declararea jucătorilor liberi de contract, şi-a scos faxul din priză şi nu acceptă documentele aduse de firma de curierat.

/liga2.prosport.ro