Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93500

EXCLUSIV! S-a rezolvat situaţia retrogradatelor! Sportul, neprogramat cu Rapid şi exclus
Sportul Studenţesc pare a fi ultima echipă retrogradată în acest sezon din Seria I a Ligii a II-a. Echipa bucureşteană este neprogramată pentru meciul cu Rapid CFR Suceava şi, în caz că nu vor face ceva pentru a rezolva problemele, i se alătură lui Dinamo II în drumul către Liga a III-a.

Programată iniţial să-şi dispute meciul de pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava pe stadionul lui Dinamo, echipa lui Vasile Şiman a fost în cele din urmă neprogramată, dovadă stând ultima actualizare a site-ului CCA (foto mai sus).

Contactat telefonic de Liga2.ro, Vasile Şiman a oferit un răspuns şocant: ”Cum să nu fiu programat? Habar nu am despre asta. O să mă interesez la Federaţie. Nu cred că nu se joacă.” Patronul Sportului nu ştia că echipa sa n-a fost programată pentru meciul de mâine, această informaţie aflând-o de la reporterul nostru.

Surse din cadrul Federaţie ne-au dezvăluit că echipa bucureşteană n-a plătit niciun barem de arbitraj pentru meciurile din retur, acesta fiind motivul pentru care n-a fost programată în campionat.

În cazul în care Şiman nu va face o minune şi nu va plăti datoriile pentru Sportul aceasta ar fi cea de-a doua neprogramare în campionat. În primul meci al turului, cu Farul, ”studenţii” au pierdut la ”masa verde” după ce jucătorii au refuzat să intre pe teren şi de atunci sunt în grevă.

În privinţa rapidiştilor, veniţi de marţi în Bucureşti, aceştia au aflat în această seară că meciul nu se va mai disputa. Sucevenii vor petrece şi această seară în Capitală, mâine dimineaţă urmând a pleca spre casă.

Articol scris de Marian DIMA şi Daniel REMEŞ

http://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-s-a-rezolvat-situatia-retrogradatelor-sportul-neprogramat-cu-rapid-si-exclus-10910081