Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93507
kikirikimiki
Member

“EXCLUSIV! Meciul Sportul – Rapid va fi reprogramat! Situaţia ultimei retrogradate se complică
Sportul Studenţesc îşi poate decide soarta pe teren. Echipa bucureşteană a câştigat recursul cu privire la neprogramarea din meciul cu Rapid CFR şi FRF trebuie să-i reprogrameze pentru a disputa jocul cu sucevenii.

Comisia de recurs din cadrul FRF a dat dreptate Sportului Studenţesc în cazul neprogramării contra celor de la Rapid, astfel că jocul cu sucevenii trebuie reprogramat de federali.

”Studenţii” au depus dovada plăţii baremurilor arbitrilor pentru prima şi a doua echipă, Comisia de recurs a aprobat şi, conform ofiţetului de presă al FRF, Paul Zaharia, aceştia au înştiinţat Federaţia că trebuie să restabilească o dată pentru disputarea meciului din etapa 29-a, Sportul Studenţesc – Rapid CFR Suceava. La fel trebuie să facă şi pentru meciul dintre Sportul Studenţesc II Bucureşti şi Victoria Chirnogi, din ultima etapă a Ligii a III-a, neprogramat din acelaşi motiv ca şi cel al primei echipe.

Astfel, situaţia celei de-a doua retrogradate din Seria I rămâne o enigmă atât pentru ultima etapă, urmând ca aceasta să fie clarificată după disputarea jocului dintre Sportul şi Rapid. Cu un singur punct acumulat în ultimele două etape pe care le mai are de jucat Sportul Studenţesc îşi asigură salvarea şi menţinerea în Liga a II-a şi pentru sezonul viitor. În această situaţie, Farul Constanţa, Chindia Târgovişte şi Rapid CFR Suceava au emoţii pentru rămânerea în eşalonul secund, iar ultima etapă se anunţă extrem de încinsă.

Rămâi pe Liga2.ro pentru mai multe amănunte.”

Articol scris de Daniel REM

http://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-meciul-sportul-rapid-va-fi-reprogramat-situatia-ultimei-retrogradate-se-complica-10925692