Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93509
kikirikimiki
Member

“*Ionuţ Şerban, considerat de oficialii din Ştefan cel Mare o prioritate, are şanse minime să mai ajungă la Dinamo.

Ionuţ Negoiţă a demarat încă de săptămâna trecută un amplu plan de reorganizare al clubului la toate “etajele”. Deocamdată revoluţia funcţionează mult mai bine în birouri, acolo unde au fost angajaţi oameni noi în posturi cheie, campania de achiziţii având de suferit.

Concret, după ce i-au pierdut pe Rotariu şi Neacşa, cei doi alegând să semneze cu Vaslui, gruparea alb-roşie se vede în imposibilitatea de a efectua un nou transfer. Tot formaţia lui Porumboiu este cauza şi de această dată, moldovenii oferindu-i lui Ionuţ Şerban, fotbalist de doar 17 ani, dar care este considerat unul dintre cei mai buni jucători tineri din ţară, un contract superior.

Ionuţ Şerban nu a fost declarat încă liber de comisii, el fiind, în continuare, legitimat la Sportul, dar situaţia sa va deveni clară în cel mai scurt timp. Astfel, Negoiţă îl convinsese săptămâna trecută să vină la Dinamo, însă pe fir a intrat şi Vaslui, care a “supralicitat” serios la contractul puştiului.

450.000 de euro este cota lui Şerban conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, una imensă având în vedere vârsta sa fragedă. Acesta poate juca atât fundaş dreapta, cât şi mijlocaş de bandă, având o viteză excelentă.”

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/complexul-vaslui-exclusiv-dupa-rotariu-si-neacsa-porumboiu-transfera-jucatorul-minune-in-care-negoita-isi-punea-toate-sperantele-10929006