Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93511
ngm
Member

Andronache, noul şef al Centrului de Copii şi Juniori şi antrenor la Dinamo II?

Dacă se va realiza „transferul“ lui Virgil Andronache (37 de ani) la Dinamo, acesta va fi numit şi antrenor al echipei secunde

„O să aveţi un cuvânt de spus şi în desemnarea antrenorului de la Dinamo 2”, a fost întrebarea reporterului ProSport pentru Gigi Mulţescu, la câteva minute după ce s-a încheiat conferinţa de presă în urma căreia tehnicianul era numit în funcţie. „Cu siguranţă o să fiu consultat şi o să am un punct de vedere”, a venit răspunsul antrenorului.

La câteva zile după acest dialog, ProSport a aflat că lui Gigi Mulţescu i s-a cerut deja părerea despre omul pe care „câinii” vor să-l învestească în unul dintre cele mai importante posturi ale clubului. Este vorba de şefia Centrului de Copii şi Juniori.

Tehnicianul pe care preşedintele Constantin Anghelache îl doreşte în fruntea pepinierei din „Groapă” este Virgil Andronache (37 de ani), actualmente la Sportul Studenţesc, una dintre formaţiile puternice din Bucureşti şi din ţară la acest nivel.

Aducerea tehnicianului din Regie ar fi cu adevărat o lovitură, pentru că antrenorul ar fi urmat în „Ştefan cel Mare” de cei mai importanţi juniori ai alb-negrilor. În acest moment, la Sportul Studenţesc este degringoladă totală, iar Dinamo vrea să profite şi să aducă mulţi internaţionali de tineret. Se aude chiar că Andronache ar face trecerea la noul loc de muncă împreună cu trei dintre cele mai importante grupe de juniori de la Sportul.

Moldovan a fost dat afară

În acest moment, scaunul şefului de la Centrul de Copii şi Juniori din „Ştefan cel Mare” este gol. Ion Moldovan, cel care a ocupat această funcţie până de curând, a fost anunţat că nu face parte din planurile de viitor ale noii conduceri. Astfel, la începutul acestei săptămâni, „Comisarul” a fost chemat la hotelul RIN, acolo unde este sediul SC Dinamo 1948, pentru a semna actele despărţirii.

Pe lângă postul de şef al Centrului de Copii şi Juniori, Andronache va pregăti şi „satelitul” Dinamo 2. Contractul lui Tibor Selymes a expirat la finalul sezonului, iar conducerea i-a propus acest post tehnicianului de la Sportul. Echipa secundă a „câinilor” a retrogradat în Liga a III-a şi se doreşte o schimbare a strategiei.

Cine este Virgil Andronache?

Conduce echipa juniorilor B de la Sportul (campioană a României în 2011)
În tur a antrenat prima echipă a celor Sportul Stundenţesc, iar în retur a condus echipa a doua (în acelaşi timp a fost şi la grupa juniorilor B)
În timpul liber joacă în Liga a IV-a, la GVD, alături de Belodedici, Mozacu, Oprişan, Tom Cristea, Iftodi
În acest an, a participat cu juniorii B în turneul naţional de play-off de la juniori B,
Studenţii au fost eliminaţi chiar de Dinamo, de juniorii antrenaţi de Sorin Popescu. (Articol scris de Mihai Andrieş)

Cei mai importanţi jucători ai Sportului de la grupa juniorilor B:
Vâlceanu (portar) – selecţionat la U17 şi U18
Baniţă şi Cosmin Mihai (fundaşi) – selecţionaţi la U17
Paţurcă, Alex Riţă (mijlocaşi) – selecţionaţi la U17
Mareş (atacant) – U17

/liga2.prosport.ro