Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2012-2013 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2012-2013

#93513
ngm
Member

AFLAM ALTA TIMPENIE…

Sandu critică decizia lui Deaconu de reprogramare a Sportului: ”A interpretat după bunul plac ROAF-ul”

Telenovela Sportul Studenţesc – Rapid CFR Suceava a fost discutată şi în cadrul şedinţei de ieri a Comitetului Executiv al FRF. Şeful fotbalului românesc, Mircea Sandu, l-a atacat dur pe preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Alexandru Deaconu, pentru faptul că a favorizat gruparea patronată de Vasile Şiman.

“Alexandru Deaconu a interpretat după bunul plac ROAF-ul, care este foarte clar în ceea ce priveşte plata baremurilor. Cu nu ştiu de la cine putere dânsul a făcut o înţelegere cu Sportul Studenţesc, care avea o datorie de 30.000 de lei la plata baremurilor, ca ei să plătească la nu ştiu ce termen. Nicio altă echipă nu a beneficiat de o astfel de clemenţă. Şi regulamentul nu-i dă lui dreptul să facă o astfel de înţelegere. Normal meciul acela nu trebuia să se mai joace. Astfel a acţionat în favoarea unei echipe, Sportul Studenţesc, şi în defavoarea altora, Rapid CFR Suceava şi Chindia” , a declarat Mircea Sandu, citat de Mediafax.