Reply To: 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0) Reply To: 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

#94034
cameliu
Member

liga2.ro

FC BOTOŞANI – SPORTUL STUDENŢESC 1-0 10.11.12 DANIEL NOVAC SPERĂ CA PROBLEMELE ECHIPEI BUCUREŞTENE SĂ SE REZOLVE
”Am avut şi ghinion. Şi lipsa banilor… unii au restanţe de câteva luni, unii nu au”

Sportul Studenţesc a suferit a treia înfrângere consecutivă în acest sezon de campionat, dar cu toate acestea rămâne pe primul loc în clasament. Jucătorii echipei bucureştene spun că problemele financiare ale clubului îşi pun amprenta şi pe evoluţia echipei.

“Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi, cu multe meciuri la liga I, Todoran, Croitoru. Au stat bine în teren. Ne-am tatonat unii pe alţii. Am avut şi noi ocazii. A fost acea lovitură liberă în care au marcat şi apoi a fost mai greu pentru noi. S-au apărat mai mult, au jucat pe contratac. Echipă bună. FC Botoşani este peste Tulcea şi Otopeni. Jucători mult mai buni. Tulcea şi Otopeni s-au apărat în meciurile cu noi”, a spus Daniel Novac.

În plus, jucătorul Sportului susţine că una din explicaţiile faptului că liderul a pierdut ultimele trei partide de campionat este lipsa banilor. O parte dintre jucătorii Sportului nu şi-au încasat banii de mai multe luni.

“Am avut şi ghinion. Şi lipsa banilor. Avem şi noi unele probleme la club care sperăm să se rezolve. Sportul şi FC Botoşani se vor bate la promovare. Celelalte să agaţă şi ele. Nu ştiu exact situaţia fiecărui jucător. Unii au restanţe de câteva luni, unii nu au. Aşa am înţeles pentru că nu prea vorbim de chestia asta. Mi-e greu şi mie. Unde stau eu în Bucureşti, e un drum foarte lung până la stadion. Necesită bani pentru benzină. Sperăm că se rezolvă. Ne-au spus că se rezolvă şi cu stadionul. Sperăm ca din retur să fie altfel”, a adăugat Novac.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA