Reply To: 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0) Reply To: 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

#94040
dragos
Member

FC BOTOŞANI – SPORTUL STUDENŢESC 1-0 12:41 ŞFAIŢER VREA VICTORII LA LIMITĂ ŞI CU DELTA ŞI CU OTOPENIUL
”Am simţit că vom învinge”
Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că elevii lui Cristi Popovici au învins în primul rând datorită determinării de care au dat dovadă. Oficialul botoşănean îşi doreşte să vadă aceeaşi atitudine a jucătorilor şi în partidele cu CS Otopeni şi Delta Tulcea.

“Ştiam că Sportul ne va pune probleme. A fost un meci echilibrat dar am fost peste ei ca număr de ocazii şi ca determinare. Puteam să ne desprindem la 2-0 şi eram un pic mai liniştiţi. Important este că am câştigat şi ţinem Sportul aproape de noi. Sperăm să avem continuitate. Urmează două săptămâni foarte grele pentru noi, cu două jocuri la fel de importante ca cel de astăzi. Sper să le câştigă tot cu 1-0”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat: “Am simţit că vom învinge astăzi. Şi antrenorul, şi echipa au crezut în victorie. Toţi au fost montaţi. Drumul este lung, sunt foarte multe etape de disputat şi orice echipă poate fi învinsă. Dacă aveam continuitate, eram mai liniştiţi. După următoarele două etape vom analiza”.
…………………………………………………….

FC BOTOŞANI – SPORTUL STUDENŢESC 1-0 10.11.12 MARIUS CROITORU SPUNE CĂ LA BOTOŞANI S-A FORMAT UN GRUP UNIT
”Avem faţă de divizia A”
Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, este foarte optimist după victoria de astăzi contra liderului Sportul Studenţesc. El consideră că roş-alb-albaştrii pot obţine şase puncte cu CS Otopeni şi Delta Tulcea şi astfel ar avea şanse mari de a promova.

“Mi s-a dat încredere, am jucat mai mult şi normal să-mi intru în formă. Atâta timp cât jucam 25-30 de minute… ce poţi să arăţi. Toate meciurile sunt grele. Noi am arătat astăzi ca o echipă de divizia A. Am arătat că suntem un grup unit, după şocul de la Năvodari când am pierdut în minutele 90 şi 93. Am bătut astăzi liderul diviziei B şi eu zic că avem faţă de divizia A. După meciul de la Năvodari am spus că putem obţine nouă puncte cu Sportul, Otopeni şi Tulcea. E păcat că nu am obţinut 12 din 12”, a spus Marius Croitoru.

Popovici: “Echipa mai bună a fost FC Botoşani”

Antrenorul principal al FC Botoşani consideră că victoria echipei sale este una meritată chiar dacă finalul meciului a aparţinut formaţiei Sportul Studenţesc când oaspeţii au avut două mari ocazii de a înscrie.

“Era un meci foarte important pentru noi. Nu pot să-i spun decisiv pentru că mai sunt multe etape. Având în vedere rezulatul de la Săgeata, astăzi era un pietroi atârnat de gâtul nostru dacă nu reuşeam să câştigăm. Pe final am avut puţină şansă dar şi noi am avut situaţii din care puteam face 2-0, în special cea a lui Ghiceanu. Cei de la Sportul nu cred că pot fi nemulţumiţi de scor. Echipa mai bună a fost FC Botoşani”, a spus Cristi Popovici care a adăugat: “Important este ca din cele două etape să obţinem cât mai multe puncte. Dacă se poate maxim ar fi extraordinar. Să putem termina turului, dacă nu pe locul doi, măcar în apropiere”.