Reply To: 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0) Reply To: 10.11.2012 FC Botosani – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

#94043
dragos
Member

@Dragos Chiva wrote:

dupa meciul cu Delta, am spus, ca am avut 4 derby-uri (navodari, otopeni, delta, botosani) din care am pierdut 3 !!!
poate la acea vreme nu m-am facut inteles….asadar, am intuit infrangerea de la Botosei :D
ehh, mi se mai intampla si mie sa “gresesc” ;)

Din punctul meu de vedere te-ai făcut foarte bine înţeles de la bun început.Eu totuşi mai sper că ai să capeţi bunul simţ şi să comentezi insuccesele DUPĂ consumarea lor.Dacă o faci ÎNAINTE de fiecare…derby se cheamă cobeală.Ştii, unii dintre privim meciurile Sportului cu ceva încordare, (ne cam dăm cu capul de pereţi când pierde, ne gândim cu înfrigurare la meciul care urmează, ne facem calcule etc.).Dacă tu vii şi ne cobeşti înainte de fiecare meci foarte important, te comporţi ca un suporter al echipei adverse care vine şi ne râde în faţă ceea ce este puţin cam …penibil nu crezi?

@Zibling wrote:

Mda, unii dintre noi s-au obisnuit deja cu Dragos si il ignoram. Ce sa-i faci?!?! Nu exista galerie fara astfel de exemplare, cum nu exista nici padure fara uscaturi.

ce bine ca suntem diferiti, cu totii.

daca voi aveti o problema cu ceea ce scriu si nu sunteti de acord, este fix problema voastra……

nu vreau sa intram in polemica, insa, poate ar fi mai bine sa comentati pe marginea activitatii echipei si nu a suporterilor….parca, sunteti 2 BABE, care urmaresc cum se freaca si flatuleaza vecinii =))

dupa parerea mea ar fi mai constructiv, sa discutam (caci acesta este rolul acestui forum) si sa ne respectam opiniile (chiar daca sunt diferite)…..in timp ce voi, imediat reactionati ca niste babe……hai, reveniti-va….beti un pahar de apa rece si va trece.
aveam pretentii de la voi, ce naiba, doar sunteti intelectuali sau poate ma insel ?!