Reply To: 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD Reply To: 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD

#94184

EXCLUSIV Sportul Studențesc – Farul se joacă pe stadionul Juventus!

Sportul Studențesc se confruntă cu o grămadă de probleme în această perioadă, majoritatea generată de dificultățile financiare. În condițiile în care clubul din Regie nu a ajuns la o înțelegere cu Apa Nova, pentru încheierea unui nou contract de racordare a stadionului la rețeaua de apă, pentru meciul din prima etapă a returului s-a găsit soluția salvatoare.

Confruntarea cu Farul Constanța va avea loc pe stadionul Juventus, sâmbătă de la ora 11.00, ceea ce reprezintă o veste bună și pentru suporterii alb-negrilor, care nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în afara orașul, așa cum s-a întâmplat în tur.
Acesta va fi cel de-al doilea meci oficial disputat de studenți pe arena din Colentina, după cel din Cupa României, cu Oțelul Galați.

Sportul Studențesc este lider în Seria 1, cu 25 de puncte, în timp ce Farul Constanța se ține destul de bine de “lanterna roșie”, după ce în tur a acumulat doar 9 puncte.

eeeeeee, vedem sportul pe viuuuuuuu !!!!! e cea mai buna veste pe care o puteam primi !