Reply To: 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD Reply To: 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD

#94198
dragos
Member

Doamne ajuta-ne sa scapam de Vasili !!!
Amin.

LIGA B • LIGA B
Sportul – Farul nu s-a jucat » “Studenţii” s-au revoltat: “Am vrut să jucăm, dar Şiman nu a plătit nimic”
de Răzvan Luţac, Vlad Nedelea • 09 Martie 2013 11:07

UPDATE 11:44 / Jucătorii de la Sportul au vrut să intre în teren, însă neplata arbitrilor şi a terenului i-a făcut să rămînă în tribună: “Noi am vrut să jucăm, dar Şiman nu a plătit nimic”.
Dacian Varga este foarte supărat pe Vasile Şiman, care a sărit să îl bată după aceste evenimente: “Nu e posibil aşa ceva. Nu e posibil ca un patron să sară la bătaie cu jucătorii şi cu părinţii acestora”.

UPDATE 11:26 / Vasile Şiman putea în cele din urmă să joace cu juniorii, însă acesta nu a achitat nici banii către brigada de arbitri

UPDATE 11:21 / Galeria celor de la Farul scandează împotriva lui Vasile Şiman. La stadion este un adevărat circ. Patronul Sportului a fost la un pas de bătaie şi cu unul dintre părinţi

UPDATE 11:11/ Şiman a convins 3 juniori să intre pe teren, însă nu a fost de ajuns. Arbitrul a fluierat finalul partidei. Sportul a pierdut la “masa verde”.

***

Partida dintre Sportul Studenţesc şi Farul Constanţa nu se va juca. Jucătorii gazdelor refuză să intre pe teren, alegînd să stea în tribună, îmbrăcaţi în civil.

Aceştia au venit la stadion îmbrăcaţi în civil şi stau alături de părinţi, aşteptînd explicaţii de la Vasile Şiman, timp în care jucătorii celor de la Farul se încălzesc.

Fotbaliştii de la Sportul acuză că nu şi-au primit banii de 24 de luni. În cele din urmă, patronul echipei, Vasile Şiman a apărut la stadionul din Colentina şi i-a obligat pe jucători să intre să joace.

Finanţatorul Sportului chiar a avut un schimb mai dur de replici cu Dacian Varga, cu care mai tîrziu a avut şi o altercaţie. Şiman a încercat să facă tot posibilul să îi convingă pe jucători să intre în teren, chiar a cerut şi un medic pentru a le face fotbaliştilor vizita medicală pe loc.