Reply To: 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD Reply To: 09.03.2013 Sportul Studentesc – Farul Constanta 0-3 AWD

#94216
sircos
Member

http://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/au-vrut-oficialii-sportului-sa-cedeze-cu-orice-pret-meciul-cu-farul-10656900

Liderul Seriei I din Liga a II-a, Sportul Studenţesc, trece printr-o situaţie infernală după ce jucătorii care au dus-o în fruntea clasamentului au refuzat să intre pe teren în primul meci din 2013. “Studenţii” urmau să întâlnească ocupanta locului 13, Farul Constanţa, însă partida nu a mai avut loc, iar formaţia lui Alin Artimon a câştigat la masa verde.

Vasile Şiman este acuzat de neplata salariilor, falsificarea vizitelor medicale sau nerespectarea promisiunilor făcute de-a lungul timpului. Cum între cele două tabere nu s-a putut ajunge la niciun consens, s-a trecut la represalii.

Astfel, jucătorii spun că nu au mai putut să dea de reprezentanţii Sportului şi că au fost nevoiţi să se antreneze singuri, în condiţii improprii. De cealaltă parte, clubul le-a trimis notificări de prezentare la meciul cu Farul, acestea fiind înregistrate cu timbre judiciare. (Vezi foto)

Cu toate acestea, se pare că Sportul nu a avut nicio intenţie de a câştiga meciul cu Farul. Pe foaia de joc era trecut şi Alin Nistor (foto, al treilea din stânga), fotbalist care a fost eliminat în etapa a XIV-a, în jocul cu Rapid CFR Suceava.

Acel meci s-a încheiat cu scorul de 1-1, golul “stundeţilor” fiind semnat chiar de Alin Nistor. Acesta a văzut ulterior cartonaşul roşu, în minutul 90+1, pentru o lovitură fără minge aplicată lui la I. Plămadă. Pentru gestul său, fotbalistul a fost suspendat pentru două etape.

Nistor a stat în jocul următor, ultimul din 2012, de pe teren propriu cu Dunărea Galaţi (1-0) şi mai avea de ispăşit o etapă de suspendare, în duelul de sâmbătă, cu Farul. Cu riscul de a pierde cu 0-3 la masa verde, oficialii Sportului l-au trecut pe foaia de joc pe Alin Nistor, după cum se poate vedea în poză.

Întrebat de acest incident, patronul clubului din Regie a declarat următoarele: “Nu a fost trecut pe foaie Alin Nistor. Ce aţi văzut este o foaie greşită, a completat-o greşit delegatul. Alta a fost înmânată arbitrilor.” (Gabriel MORARIU)

popa – capitan la 16 ani B-)