Reply To: 16.03.2013 Dinamo II Bucuresti – Sportul Studentesc 4-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 16.03.2013 Dinamo II Bucuresti – Sportul Studentesc 4-0(1-0) Reply To: 16.03.2013 Dinamo II Bucuresti – Sportul Studentesc 4-0(1-0)

#94249
07Ex
Keymaster

Juniorii Regiei au pierdut onorabil! Dinamo – Sportul Studențesc 4-0

(Florin Alboiu)

În Ștefan cel Mare nu s-a produs nicio surpriză, în episodul al 4-lea din telenovela Găștii Nebune. Sportul Studențesc s-a prezentat la meciul cu Dinamo II cu Ionuț Voicu pe banca tehnică și juniori născuți în anii 94 și 95 pe teren. Totuși, doi seniori și-au găsit locul în echipă din postura de rezerve, însă restul a stat în tribună.

Juniorii Sportului Studențesc au făcut o primă repriză bună și nu au încasat decât un gol, după o fază la care Bitez a scăpat de la limita off-side-ului singur cu Ispas. După pauză, antrenorul studenților a făcut toate cele trei schimbări înainte de reluarea jocului, parțial neinspirate, dar dictate de strategia clubului. Novac și-a reluat postul de la mijlocul terenului, în timp ce Cioranu a jucat ceva între mijlocaș ofensiv și vârf împins.

Tinerii jucători din Regie nu prea au știut ce să facă cu cei doi seniori și jocul lor s-a destrămat în repriza secundă. Chiar dacă a avut câteva intervenții minunate, portarul Ispas a fost trădat de statură în minutul 61, când Bitez a deviat un șut și mingea a intrat sub bară. Peste cinci minute, Stănescu a rămas singur în fața goalkeeperului studenților și l-a executat cu o scăriță.

Chiar dacă nimeni nu se aștepta să producă vreo minune, juniorii au avut două ocazii imense. Mai întâi, Chiriță a scăpat din marcaj dar a tras în Râmniceanu, iar apoi Milea a trimis la colțul lung, din careul mic, puțin pe lângă bară.

Cu cinci minute înainte de finalul partidei, Buia a stabilit scorul final, 4-0 pentru Dinamo II, cu un șut din interiorul careului.

Dată fiind situația, juniorii Sportului Studențesc merită felicitări pentru evoluția lor, mai ales din prima repriză. Chiar dacă diferența dintre Liga 4 și Liga 2 este destul de însemnată, totuși nu au plecat din Ștefan cel Mare cu un sac de goluri, 4-0 fiind recordul negativ din acest sezon al echipei din Regie, stabilit prima dată în meciul cu Delta Tulcea, cu toate vedetele în teren.