Reply To: 23.03.2013 Sportul Studentesc – CS Buftea 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 23.03.2013 Sportul Studentesc – CS Buftea 1-2(0-0) Reply To: 23.03.2013 Sportul Studentesc – CS Buftea 1-2(0-0)

#94263
ngm
Member

“Cu Buftea, jucăm tot cu juniorii!” Patru ex-rapidişti, la antrenamentul Sportului!

Cu mai puţin de 24 de ore înaintea meciului cu ACS Buftea, situaţia este departe de a fi roză pentru noul tehnician al Sportului, Ionuţ Voicu. “Grupul celor 15” nu dă semne că ar vrea să mai joace la gruparea bucureşteană, rezumându-se zilnic la o miuţă şi un tenis cu piciorul pe sinteticul din Regie, conform lui Voicu. În aceste condiţii, acesta se vede nevoit să meargă mai departe pe mâna republicanilor.

Sportul III nu s-a prezentat la meci

Acesta este şi motivul pentru care al doilea satelit al Sportului nu s-a prezentat ieri la meciul de campionat contra Concordiei III Chiajna, contând pentru etapa a XVII-a a seriei I a Ligii a IV-a Bucureşti. Cum grosul acestei echipe este alcătuit din juniorii mari, s-a preferat sacrificarea Sportului III pentru a-i putea avea la dispoziţie pe jucători pentru meciul de sâmbătă contra celor de la ACS Buftea. Nu vor face parte din lot două tinere speranţe ale clubului, portarul Vâlceanu şi mijlocaşul Ionuţ Şerban, ambii aflându-se în cantonamentul naţionalei U18, care dispută în acest weekend o dublă amicală cu echipa similară a Statelor Unite.

Patru foşti jucători ai satelitului Rapidului în Regie

În condiţiile în care lotul este şi aşa redus numeric, dar şi valoric, Ionuţ Voicu aşteaptă ca până săptămâna viitoare să se facă lumină în ceea ce priveşte situaţia la echipă. În cazul în care nu se va ajunge nici atunci la un numitor comun cu “greviştii”, atunci Voicu speră că i se vor oferi condiţiile necesare aducerii de jucători liberi de contract pentru a întări Sportul. Situaţia din Regie este urmărită cu mare interes de destui fotbalişti rămaşi fără club, care sunt tentaţi de posibilitatea de a juca în Liga a II-a. De altfel, la antrenamentele ţinute de Ionuţ Voicu au ajuns deja patru tineri liberi de contract: fundaşii Ciprian Petrişor şi Carlos Şerbănescu şi mijlocaşii Adelin Pătraşcu şi Ionuţ Florea. Ultimii trei au evoluat în turul actualului sezon la Rapid II, în timp ce Petrişor s-a despărţit de satelitul vişiniu în vara anului trecut, evoluând în acest campionat la Buftea.

liga2.prosport.ro