Reply To: 06.04.2013 Sportul Studentesc – Unirea Slobozia 1-3(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 06.04.2013 Sportul Studentesc – Unirea Slobozia 1-3(0-1) Reply To: 06.04.2013 Sportul Studentesc – Unirea Slobozia 1-3(0-1)

#94297
ngm
Member

Unirea s-a distrat în Giuleşti cu “studenţii” lui Mulţescu jr.

Situaţia trupei din Regie involuează din ce în ce mai evident faţă de începutul returului din Liga a II-a. Echipa patronată de Vasile Şiman este formată din juniori de 18 ani, iar diferenţa faţă de formaţia care a dominat prima parte a campionatului este de la cer la pământ.

Într-un meci care a contat pentru etapa a XX-a, Sportul a evoluat împotriva Unirii Slobozia, pe stadionul Giuleăşti, la fel cum s-a întâmplat şi în partida precedentă de pe teren propriu, împotriva trupei din Buftea.

În starea actuală a lucrurilor, Unirea pornea cu prima şansă, iar acest lucru s-a văzut repede în desfăşurarea ostilităţilor din teren. Sportul, cu un nou antrenor în persoana lui Cătălin Mulţescu, nu a reuşit să treacă decât foarte rar în jumătatea adversă de teren, în prima repriză.

Ploaia de ocazii apărute la poarta lui Vâlceanu anunţau inevitabilul. Rând pe rând Jianu (min 18 – bară!), Soare (23), Ibrian (27) au ratat deschiderea scorului. Descătuşarea a venit pentru elevii lui Dună în minutul 34, atunci când Mihalcea l-a lansat foarte bine pe Jianu, iar atacantul Unirii nu a mai ratat ţinta din 12 metri. Acelaşi vârf putea realiza “dubla” înainte de pauză, dar din poziţie foarte bună, a trimis defectuos de la 7 metri de poarta adversă (min 43).

Soarta avea să îi surâdă în partea a doua, iar Jianu a mai punctat de două ori: mai întâi a profitat de o respingere greşită a lui Vâlceanu la şutul lui Liviu Mihai şi a împins mingea în plasă din 5 metri (50). Peste un sfert de oră a reuşit hattrick-ul, în minutul 68, în urma unei faze create pe partea dreaptă de Stan.

Cu un avantaj confortabil pe tabelă – 0-3, echipa din Slobozia a redus motoarele şi s-a lăsat dominată copios de juniorii Sportului. Mai întâi, în minutul 76, Vlad a redus din diferenţă printr-o lovitură de cap din interiorul careului mic, pentru ca apoi în minutul 84, Chiriţă să aibă o şansă imensă de a face 2-3: a şutat bine de la 10 metri, la colţul scurt, portarul oaspeţilor pornise în direcţia opusă, dar a izbutit să respingă in-extremis cu piciorul.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea Unirii, care a obţinut cea de-a doua victorie din 2013. Mai mult, diferenţa faţă de Sportul s-a micşorat la un singur punct, (25-24), în condiţiile în care “studenţii” au pierdut toate meciurile disputate de la reluarea competiţiei.

Sportul Stundeţesc – Unirea Slobozia 1-3
Vlad (76) / Jianu (34, 50, 68)

Vâlceanu – Ştefănescu, I. Dobrin (cpt.), Leafu, Alexandrescu – Nicolici (70 Dinu), I. Vlad – C. Milea (80 Bigosu), Stănici (57 Radu), D. Chiriţă – Corlan
Antrenor: Cătălin Mulţescu

L. Dobre – S. Stan, G. Lazăr, R. Soare (cpt.), C. Toma – C. Roşu (60 V. Gheorghe), L. Mihai, Macare, Ibrian (52 Gheorghiu)- Ad. Mihalcea (77 Luca), Jianu
Antrenor: Marin Dună

/liga2.prosport.ro